Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Auta vašeho života

Takže co jsme měli v rodině...
Škoda 120 (myslim), v červené barvě, tehdy to byla bomba. Nějaká "chrom" verze, pamatuji si jak to každý chválil až na tátu, ten na ní věčně nadával. Věčně to vařilo... Nakonec nám ji ukradli.
Forman kombík: tátův oblíbenec, opět červená barva. Mělo to krásná kola, táta to neustále leštil a hrozně si ho chválil. Třikrát jsme s ním byly v Chorvatsku jednou v Itálii. Pak ho mamina roztřelila, byla to celkem prda nápálil to do nás nějakej chlápek auto na totálku. Do teď se divím, že jsme přežili. Formánek skončil ve šrotu.
Škoda favorit: vínová barva - brácha ho otočil na střechu a totálně zrušil. Po nehodě jsem se s ním učil jezdit, bylo to pojízdné, ale celé pomačkané. Jezdil jsem po polních cestách pak skončil ve šrotu.
Toyota corrola 1.3: bílá barva - docela střela. Brácha se s tím vybořil, opravil, ale už se s tím nejezdilo. Auto "plavalo". Doteď stojí v zádu na zahradě kde není vidět. Bydlí v něm slepice a občas i kozy. Před týdnem jsem do toho sedl a chytlo to. Převážel jsem v tom cihly...
Fiat Multipla 1,9JTD: šedá barva - táta to koupil jako rodiné auto. Sháněl auto se šesti místy, multipla ho zaujala. Několikrát Chorvatsko, Itálie, Španělsko a jednou Sicílie. Do teď jezdí, využívá se jako pracovní auto.
Toyota Aygo: červená barva - mamina aygo dostala k narozeninám. Jelikož už všichni bydlíme jinde, stačí jim. Táta na to, ale nadává. Je to ročník 2007, před rokem tomu odešli všechny zámky (mechanik říkal, že to je špatným / levným materiálem. Nyní odchází i zámek v zapalování. Klíč nejde zandat ani vyndat. Vyměněná ložiska i spojka. Asi špatný kus.

No a já?
Seat Ibiza 1,4MPI, 44kW + chip 49kW: černá barva - pěkné a celkem svižné vozítko. Přenechal jsem ji přítelkyni.
Seat Ibiza Cupra 1,8T 20V, 115kW + chip 153kW: černá barva - velice pěkné a hodně svižné vozítko. Vysoká výbava od vestavěné navigace po kožené sedačky, polohovatelný podvozek, ekonomická / sportovní jízda, modré / červené podsvícení, vše v el. (okýnka, zrcátka, kufr, střešní okno, sedačky). Dotyčný přede mnou dal do auta hromadu peněz. Od toho se odvíjela i pořizovací cena... Velice pěkné vozítko, letos s Ibizkou jedeme do Chorvatska, nemůžu se dočkat.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat