Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Auta vašeho života

Doufám, že jako u procesorů nedostanu vynadáno, že jsem zase někde udělal pravopisnou chybu... :D

Škoda 120L - u dědy jsem se na tom "od mala" učil řídit. Tak tři roky je po ní, byla už moc prorezlá...
Škoda Felicia LX - dědova náhrada za 120, taky s ní mám něco naježděno (moc mě to neoslovilo, taková volná spojka a je to strašný plasťák), od výroby garážovaná a najeto asi 80 tisíc - super stav, má jí do teď.
Citroën BX 1986 1.9 GT - s tím jsme jezdili doma, docela dobré, hlavně v těch devadesátých to bylo pěkné... Nikdy jsem to bohužel neřídil. :(
Peugeot 309 1990 1.9 D - taky trošku plasťák, nic moc, ale ten motor byl naprosto epický, spotřeba 4 litry v létě, v zimě, na dálnici, ve městě. Bylo mu to jedno, prostě hodně dobrý. Pak šel pryč kvůli tomu, že se trošku rozpadal ten zbytek. :D
Citroën Xantia Break 1.8i 76kW - S tím jezdím teď, "zdědil" jsem po rodičích, docela masakr, najeto 380 000 a pořád to jezdí a v podstatě bez oprav. Hodně dobrý je ten hydropneumatický podvozek, krásně to na nerovnostech houpe a retardéry mě nezajímají. :) Jsem s tím spokojený, dokud bude jezdit nechám si ho. ( i když je to docela rozežrané - 8l/100km ). :)

Jinak táta vyzkoušel všechno možné i nemožné - od mého narození asi 15 aut. Většinou to ale moc dobrá koupě nebyla. :D Vyjma těchto tří posledních, francouzi se i přes svou pověst osvěčili. :)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat