Filmy
ahojte chtel bych se vas zeptat na nejaky super filmy jako napriklad pocatek, plan uteku, nejaky filmy na tenhle zanr. Vzdycky kdyz skonci film tak o tom filmu premyslim dalsi den neco to takhle chytne ten Pocatek o tom uz premyslim 3 dny :) dekuji za napady
Mulholland drive, například. Tajemno, excelentní hudba (není jistě bez zajímavosti, že část nahrála Pražská filharmonie pod taktovkou Štěpána Koníčka), jednou vidět nestačí. Nebo sovětský Gorod zero. Lahůdková záležitost nejvyšší jakosti.
Pozrel som si ten rusky film, ale opat nic co by ma zasiahlo. Je dobry, na svoju dobu nadpriemerny, herci fajn, kamera bola ok, strih tiez, ale pozrel som si a ziadna hlbsia stopa vo mne nezostala.
Tisíc lidí, tisíc chutí.
Třeba na csfd je na vrcholu nějakého žebříčku Vykoupení z věznice Shawshank... Dlouho jsem se u něčeho tak nenudil a svým sdělením mě film naprosto minul.
Shawsank je dobry film, videl som asi 3x, co je znak, ze sa da na to pozerat opakovane. Ale do nebies by som ho nevynasal.
Neříkám, že je film blbý. Ale mě nudil a asi je cílený na někoho jiného... Někoho, kdo si v tom něco najde.
Obrovský zážitek byl pro mě film Strážci (The Watchmen) Zacka Snydera. U úvodních titulků mi spadla brada někam pod sedadlo a více než dvě a půl hodiny jsem film doslova hltal s otevřenou hubou. Jeden z mála filmů, kterej jsem chtěl hned po skončení vidět ještě jednou.
Od stejného režiséra mě hodně zaujal i film Sucker Punch.
Pozrel som, bolo to fajn, nieco nove, ale neunieslo ma to do inej galaxie.
Dnes som po dlhom čase pozrel kosturicu Biela mačka, čierny kocúr
Akorát se to musí trefit do nálady. Pamatuju se matně, že poprvé mě to nějak neuchvátilo. A o pár let později jsem se ukrutně bavil.
Tak z Bubamary som bol uneseny uz od prvej chvile, to je naozaj velmi dobry film.
koho nebaví chrápat, za chvíli je na čt2 carrie ('76).