Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Silnice v ČR (Praha)

Nemuzeme se shodnout uz z toho duvodu, ze pises jak z jineho sveta, nevidis, ze by cajti davali fouknout cyklistum ja jsem to nekolikrat videl. Vidis budovani infrastruktory pro cyklisty, ja zadne budovani nevidim a to zijeme ve stejnem meste, atd.

oddělené pruhy ... leze do pruhu pro ty druhé je kretén

V tom pripade je snad 90% chodcu totalnich hovad. Je to fakt vyjimka, kdyz jde chodec ve svem pruhu a mimochodem oddelene pruhy zdaleka vsude nejsou, dokonce bych rekl, ze na vetsine tech chodnikocyklostezek nejsou.

V dalších pruzích jezdí tatíci ve fábiích

A jsme zase u toho, sere se tatik v Trabantovi v Nemecku do rychleho pruhu? Nesere. (Sorry za vyrazivo, ale to nejde jinak rict.) Je to stejna zhovadilost jako s tema kolama nebo naopak kdyz si ty stezujes, ze ti jezdi "cyklisti" ve dvojickach a mas problem je predjet, proste hovada uplne vsude.

Problémy v sousedních zemích? Žil jsi tam? Nebo jenom co někteří říkali?

Byl jsem tam, jezdil jsem tam, mam to i z doslechu, realita je takova, ze je to tam lepsi ve vsech ohledech. Doufam, ze me nebudes stehovat, to slysim casto, ale nechapu, proc bychom si to tu nemohli udelat stejne slusne a ohleduplne jako to maji za hranicema.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat