Ja bych to rozdelil takto:
- jsou idioti z neznalosti, lide kteri jsou natolik blby, ze kdyz nekde jedou, jedno na jakemkoli dopravnim prostredku, nedavaji pozor - casto se treba vykecavaji do mobilu, prehlednou STOPku a nezastavi apod. nebo proste vubec nevi, treba, ze na prechodu pro chodce ma prednost chodec a ne kolo apod. Jsou samozrejme extremne nebezpecni. Tady ale vidim trochu systemovy problem, na kolo nemusi byt papiry zadne, ridicak na auto slouzi akorat k tomu, jak z lidi vymackat nejake penize a v autoskole nikoho nic nenauci. Nevidim duvod proc by se melo za ridicak platit takove prachy, to ma byt maximalne za nejaky manipulacni poplatek a melo by to ty lidi nejen naucit znacky, ale i principy jak se pri rizeni chovat, coz proste neni a jsem presvedcen, ze to i souvisi prave s tema penezma, lide si proste vlastne kupuji moznost ridit auto misto aby se ho naucili ridit. (Nakonec v USA nic takoveho neexistuje a co jsem od lidi co tam byli delsi dobu slysel, tak se shodovali v tom, ze lidi tam ridi obecne lepe nez tady.)
-druha skupina jsou magori co to delaji naschval, proste ma radost z toho, jak to nekomu osolil. Tady zadne reseni neexistuje, leda okamzite strilet.