Na druhou stranu kolona dvaceti aut pred cyklistou a zurivy ridic za cyklistou jedoucim stejnou rychlosti jako kolona, ktery se cyklistu mermomoci snazi predjet take neni to prave orechove ...
Bohuzel toto se mi stava uplne bezne, ze nechapavy jedinci v autech se me, ktery jedu stejne rychle jako auta prede mnou, snazi predjet a pritom po predjeti v dalsim uz nepokracuji, coz ma za nasledek ze musim brzdit, z kopce pritom brzdeni zvlast na silnicnim kole neni vubec jednoduche a vytvari se tak potencionalne nebezpecna situace a pripadna nehoda cyklisty s autem, verim, ze neprijemny zazitek nejen pro cyklistu, ale i pro ridice auta. Nezbyva mi tedy nez jet vylozene stredem a nenechat se predjet. Samozrejme jakmile se dostaneme na rovinu, tak uhybam ke strane, aby ridici mohli predjet.
(Jsem fakt slusnej cyklista, kdyz za sebou slysim v zatacce auto a uz vidim za zatacku, ze tam nic neni, ukazu mu, ze muze predjet. Vim i ze spousta ridicu jsou taky slusny a snazi se jet bezpecne a opatrne v blizkosti cyklisty, ale nektery jsou fakt hovada.)