Hra o trůny - knihy
Zdravím :)
tož by mě zajímaly Vaše názory na knižní sérii Hra o trůny, zda ji tu někdo četl či má rozečteno? A jestli ano, jakou verzi vydání - brožované nebo vázané? Uvažuji o koupi, ale zas tolik peněz
prave mam rozectenou prvni cast 5.knihy a krome predesleho dilu ktery se trosku vlekl me to docela chytlo i kdyz se na zacatku vyznat v postavach a nekolika pribezich byl docela zahul...na serial jsem koukala na prvni serii ale u me je problem ze si podle knizky nejak vysnim postavy i prostredi a pak se mi casto nelibi zpracovani na platne takze za me je knizka urco lepsi...na druhou stranu se ve filmu neboji drsnych a surovych scen presne popsanych v knize...skoda ze jeste nejsou knizky dopsane a ani jsem nenasla kdy by mela dalsi vyjit. ja to mam stahle jako ebook z ulozto.
No vidíš, já to mám nějak tak, že jsem průběžně přečetl knížku a pak si dal sérii seriálu. Teď jsem ve fázi, kdy jsem viděl nejnovější sérii a měl jsem pocit, že jsem to už všechno viděl, protože moje představivost se natolik adaptovala na filmové postavy, že mi to tak přišlo:)
treba me to ceka po docteni 5. dilu
to si mozna ten serial dokoukam
necetls kdy ma vydat dalsi dily? vsude na netu je jen "pripravujeme"...
To nevím, mě teď čeká poslední knížka - Tanec s Draky...
Pak mám asi taky smolíka.
no autor uz je docela v letech tak ja doufam ze to stihne vsecko vydat...
Beztak to už má v šuplíku a jen to nesmí vydat protože práva na seriál.
jaké práva na seriál?? jak by ho mohly chtít brzdit? právě že seriál jde mnohem rychlejším tempem než spisovatel a za chvílí ho donežene a co pak budou točit??