Vypadavaju vam chlpy na brade?
Asi pred rokom sa mi zacalo zjavovat na brade miesto, kde som prestal narastat a dnes tam mam taku mapu 1.5x1.5cm. Mam pocit, ze sa stale rozsiruje a je to divne, pretoze som si to vsimol uz aj na dalsich, dokonca stretavam typka, co ma takychto stvorcekov na brade asi 5-6.
Kamos, co to mal uz zacina zase pomaly zarastat, ja akosik nic.
Nema niekto nieco podobne?
Asi by si mal začať chudnúť
Nooooo je pravda, ze tych co poznam, co to maju su naozaj kusek obeznejsi vsetci (ten co to ma najviac je doslova tucny), ale to nie je moj pripad. Nevravim, ze som nepribral, ale vyraznu nadvahu este nemam (178/80).
Na bradě ne, ale palici už mám jak koleno. Holt, mnoho testosteronu...
Tak koleno ještě nemam, ale už mam pěkní kouty. Asi obroušení od dámských stehen
Přesně. Kouty do půl lebky . Cédéčko ještě ne, ale to přijde. Ojel jsem to na tři milimetry a baby si rvou rodidla - fakt se jim to líbí. Za mladých časů jsem nosíval deku po prdel, tak si dovedeš představit ten nezvyk. Ale s odstupem času (cca půlrok) musím konstatovat, že to nemá chybu. Je to takové "bezúdržbové" - a roste to jak blbé (teda tam, kde chlupy ještě jsou) - co tři týdny musím ojíždět.
Aháá, tak už vím, od čeho mám lysinu mezi nohama!
Na hlavě nic, co by se nedalo zakrýt jarmulkou.
Houby koleno. Plešatění je pozvolná přeměna hlavy v prdel. Nejprve vzhledem, po sléze i obsahem....
A já si říkal, proč mám v hlavě hovno... V příštím životě se vyseru na teoretickou fyziku a budu pást barany.
Holodeka(TM)?
Nic takového nepozoruji, ani v porostu hlavy, kouty se mi nedělají, koleno rovněž nikoli. Jsem však poměrně mlád - 35.
Závidím. Já už si tykám i se sumerskými bohy.
No, z relativního pohledu máš recht. Avšak, otočím-li se zpět a porovnám stav tělesné schránky se stavem třeba deset let zpět, je to tristní pohled... Jako v globálu dobrý, zdravotní potíže neregistruji. Ale není to co to bývalo. Jasně, chtělo by to pohyb, nehulit, nežrat a tak. No ale co bych ze života pak měl, že?
Brácha (40) se léčí s vyhřezlou plotnou, doktorka mu poradila nějaké cviky. No zkoušel jsem je, děs. Udělat je ráno, tak mě vezou
Jsem zdravý jak kořen z dubu, pouze stoletý a šílený. "Srdce jako zvon a játra jako kámen" . Nemám sebemenší zdravotní problém. Akorát mi olézá škopek...
Co chtít od života více! Jsem též zdráv, avšak letos při dovolené nešlo nezaznamenat, že když jsem zdolával Králičák, že to nebyla lehká nedělní vycházka, jaká by to byla před deseti lety...
Mno, jisté geriatrické obtíže taky pozoruju. Už těch sto kiláků po valašských kopečkách taky nedám bez zadýchání. Ale to je jen standardní opotřebení HW.
Na kole? To bych vypustil duši Po horách se pohybuji pěšky, pěkně svým tempem, támhle posedím, posvačím, pokochám se výhledem. Ten zmiňovaný Králičák je pěší túra v délce cca 23 km, v nadmořských výškách 650 - 1420 m. Faktem je, že moje prateta tohle běžně dává v osmdesáti. Holt starší, ještě nefňukající generace...
Na kole. Pěšky mě to nebaví. Soláň, Čarták, etc. S milovanou jsme chodívali /pěšky/ do Malých Karpat na gemby - tragédie. Kudrnaté nohy.
Malé Karpaty jsou nevysoké pohoří.
A co triatlon - ten neprovozuješ?
Nene. Pouze po kopečkách na horáciovi. MK jsou nízké, ale zkus tam šmatlat od rána do večera a čučet po gembách . Jak mám Kačku rád, proklel bych ji. A umím to. edit: Nemám ji rád. Miluju ji tak, jak to nikdo v této galaxii neumí. To jen aby bylo jasno.
To jsi šťastný člověk! Budiž vám oběma přáno
Díky . Ona totálně šílená, já absolutně šílený, náš vztah beze zbytku šílený (už jsme se k sobě třikrát vraceli). Ale milujem se... Život stojí beztak za hovno, tak se aspoň upínáme k sobě.
Nevypadávají. Ani mi pořádně nenarostly.
Tři chlupy pěti řadama, bouchneš dveřmi a je to dole.
To jsi fakt zarostlý jako opice?
myslím že horšie by bolo,keby Ti odpadávala brada na chlpy.....kúp si Nanogen Nanofibres prášok,tým to zamaskuješ a daj si na preventívke skontrolovať amylázy,či náhodou napr. zo stresu nemáš nejaký problém na štítnej žlaze,vtedy sa zvyknú objaviť takéto problémy