Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Používáte ještě někdo CRT monitory?

Já odvezl do dvora své poslední CRT začátkem února. Ono to mělo něco do sebe. V době prvních LCD byl ten LCD obraz k smíchu. Zase bylo mi líto to vyhodit, když to šlapalo dobře a jelo skoro na FullHD. :) V lednu se to ale pokazilo a tak šel z domu. Odvezli jsme ho ještě s nějakým starším 15" HP, ten jsem měl předtím (teď jsem měl dva NECy - 17" a 19"). Abych řekl pravdu, za TN bych to nevyměnil, to je hrůza. IPS jsou ale už na rozumných částkách, tak se to dá a je to i lepší obraz na konec. Teď mám zase HP a plná spokojenost. Dokonce teď zvažuju, že koupím další dva a udělám Eyefinity. Bojím se ale, že by se to při hraní mojí HD7750 moc nelíbilo. :D Budu muset popracovat i na grafice kdyžtak.
Znám pár lidí, kteří ještě CRT mají, nebo se ho z důvodu nefunkčnosti zbavili teprve nedávno (letos nebo loni). Rozhodně to není vyjímka a někteří lidí s tím ještě na plno pracují (denně několik hodin). I to jde. Problém je dneska sehnat nějaké plně funkční (ostré atd.).

Telku máme CRT pořád. NOKIA rv. 1997 a pořád funguje výborně. Chcípnul ovladač, ale nový za stovku to opravil a jede dál jak drak, denně několik hodin. Rozhodně lepší, než ten Grundig (LCD) co mám asi tři roky a už poslední dva jde zapnout jen když ho poprosím a někdy hezky pohladím. Taky nefungují háčky, neumí UTF a milion dalších věcí a neumí přehrát mp4. Hlavně, že to je německá preciznost a Made in Europe... :/

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat