Vzpomínáte na jogurty do mrazáku?
Ahoj,
Nevím jak jsem se k tomu dostal, ale zavzpomínal jsem tak 12 let zpět a vím že se tenkrát prodávali takové "jogurty" (nevím teď jestli to byli jogurty, ale vypadalo to tak, jen se do toho daly špejle a hodilo se to do mrazáku). No prostě lahoda. Nevzpomínáte někdo jak se to tenkrát jmenovalo a jestli se to stále prodává?
Tak já pamatuju Eskymo za 50halířů a Nanuk za korunu, ale tohle neznám...
A jogurt ve skle za tři koruny, marmeláda byla nahoře a měl papírové víčko s ouškem.
Já taky pamatuju jen marmošku dole - nahoře byla syrovátka, pod ní smetana, pak jogurt a marmoška. Uzávěr byl hliníkový, jako na lahvích s mlékem.
Já pamatuji, že nanuk v čokoládě byl za korunu čtyřicet, za korunu to bylo bez čokolády a jmenovalo se to Polárka.
Ještě byl Dort z Polárky, dárek nad dárky. Nahoře byla opravdová čokoláda a skladovalo se to v suchém ledu. V Bílé Labuťi v pátém patře stál pořádný kus tři koruny.
Ale za to teď máme demogracýji, letiště Václava Havla a jsme členy C. & K. Slavné Evropské Ůnyje co jsme tam zrovna volili naše zástupce co budou hájit naše zájmy až do roztrhání těla.
Mluv za sebe
Není jim co závidět, dřou jako koně.
___KLIK___
To bych blil....
A už dlouho, tohle video je poměrně fousatý.