Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Debilizace českych hospod

V zahranici taky samozrejme, zduraznil jsem to, abych ukazal, ze tvuj nadpis je logicky v poradku a neni se mu co divit.

Tak mlady uz neumru, to uz se nestane ;-), ze bych litoval, to taky ne. Cigarety nesnasim, v hospodach mi nevadi, kdyz tam nechodim, ale nejsem z tech, co by kriceli, aby se v hospodach zakazalo kourit, protoze, kdyby se tam nekourilo, moje navsteva jednou rocne by je nezachranila. Naopak jsem pro, aby se v hospodach kourilo a kourilo se jenom tam, pral bych si zakaz koureni na verejnosti, to jest chodniky, kde me ty hovada kuracky ofukujou kourem a ja stejne nemohu delat nic jineho nez tam jit, protoze zadna nekuracka cesta neexistuje.
Marjanu jsem zkusil, neni to pro me, nic jsem z toho nemel, naopak bylo kolegama konstatovano, ze je toho pro me skoda, pri nafuku se mi sevrel krk a do plic jsem to nedostal, evidentne to me telo nechtelo a neslo s tim nic delat.
Alkohol je dobry jako lek treba pri zaludecnich potizich, ale chapu, ze to lidem chutna a piji to bezne, nicmene to ze se z toho blbne je vedecky dokazany fakt a proto povazuju za lepsi to nepit bud vubec nebo jen opravdu malo.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat