Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Povinná vojna v ČR

Ale ano, třídit odpad, to mne opravdu nemusí nařizovat nějaká "eko" komisařka z Bruselu, na to přijdu sám, když samospráva dokáže toto zařídit. Stejně tak nejsem proti tomu, aby se se třeba lokálně užívala sluneční energie a energie větru. Dovedu si představit, že nějaká zahrádkářská osada takto může řešit potřebu el. energie. Ale pokud vezmu větrníky, pak kde jsou malé výkony do 1kW? Nejsou, nevyplatí se. Zato se vyplatí dovést z NSR vyřazené větrníky sem, tzv. "ekologické likvidace" a pak na chvíli někde použít jako dojírnu peněz z rozpočtu.
Potíž mladých "angažistů" je ovlivnitelnost a jejich bezohledná zarputilost v konání "dobra", viz budovatelské filmy a vlahý pohled mladého budovatele, kde v jeho očích jsou vidět "Zářné zítřky". Samozřejmě napravený starý buržoust, nebo aspoň starý nemoderní škarohlíd byl skvělý doplněk.
Mladí se mají především učit, aby ty jejich kebule nebyly úplně prázdné, dále disciplina a zodpovědnost. Právo volit a být volen, členství v politických stranách a různých spolcích hezky až po dosažení 21 let.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat