Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Povinná vojna v ČR

Jak podotkl "Redmarx", je zcela hloupá představa, že snad na "Západě" jsou politici a vůbec stát s křidélkama (andělskýma, ne Jouwejs z jemného bodláčí)! Téze: "Zde to stojí za ho*no, tam je to lepší a zářivější, atd." je nesmyslná. Verbež je všude stejná, jako je chleba o dvou kůrkách.
Výmluvy typu: "Za vše mohou komunisti!" a obzvláště: "Lidi jsou zkažení 40 lety vládnutí NF pod taktovkou KSČ (a KSS!)!" mi stále více začíná lést krkem! Jako slovo "angažovanost", to mi bubnuje hlavou "šlágr" ze Sokolova: "...buď aktivní, nebo budeš radioaktivní!..."
Přiblblé heslo: "Mládí vpřed!" přetavené do: "Mládí nás zachrání!" je kravina.
Tehdy na náměstích asi nebylo apatické stádo, že? Jen poněkud naivní, se kterými si potom různí hochštapleři, často s čistým kádrovým posudkem, hráli ošklivou hru. Pokud pohlédnu nazpět, pak takový Štěpán je mi nakonec sympatičtější než "mládeneček" Gross, nebo zelený svazáček s černou přípravkou Bursík, nebo "přeběhlíci" typu Dlouhý, Dyba, atd. .
Právníky a ekonomy považuji apriori za neužitečné jedince, jejichž počet v populaci by měl být regulován odstřelem, pokud nechceme dopadnout jako USA.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat