Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Bonzaci v radiu.

Nevím, jak je to teď, za totáče prý ty pokuty šly do rozpočtu obcí, obce s tím v rozpočtu počítaly a cajti měli naplánováno, kolik musí vybrat. Prý se stalo, že podnikové auto jelo na služebku, chytli je cajti a napařili jim pokutu, nějakou velkou. Řidič se s nimi nehádal, přestupek uznal, ale neměl u sebe tolik peněz, ať mu dají složenku, že to zaplatí až doma. Ale pokuta ze složenky by šla jinam a ti cajti by to nemohli vykázat, tak se domluvili na podstatně nižší pokutě, kterou byl řidič ochoten zaplatit na mistě. Tak asi nemá cenu se s cajty hádat, něco si vždy najdou. Mně se jednou stalo, že mne lapli na silnici, kde snad jednou za týden projel volský potah. Našli, že na krabičce s lékárničkou je prošlé datum. Tak jsem zaplatil, ale doma (auto bylo půjčené) jsem zjistil, že v lékárničce jsou vyměněné komponenty s platným datem a kdybych to věděl, tak bych to asi uhádal.
S těmi telefonáty - slyšel jsem historku, že nějaké rádio hlásilo, že někde mají cajti radar. Ti cajti to taky slyšeli, tak do toho rádia zavolali, že zrovna jedou kolem, a cajti ten radar už balí:-D
Ostatně - pokud bydlíte někde u frekventované silnice, co vám brání zavolat do rádia, že tam cajti měří a vybírají - jen tak pro ověření, jestli to bude mít nějaký efekt?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat