Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Cenzura na chatech diskuzích atd.

I to je možný, že mám zpožděnej rozum:)
Zase ale na druhou stranu sem vymyslel spoustu zlepšováků, a dokážu opravit spoustu věcí, které ostatní vyhodili na sběrný dvůr jako nespravitelné...

Já svoje chyby řeším a poučuju se z nich, to zas jo, když něco např. spravuju a nepovede se mi to, tak podruhé už vím jak nato a už to spravit umím.

Babyboxy by tady měly být nato, aby díky nim mohla probíhat výměna dětí mezi těmi, kdo je mají a nepotřebují, a těmi kdo je chcou. Mohlo by to tak plynule bez problémů fungovat, ale prvně by se muselo povědomí o nich víc rozšířit. A odbourat předsudky. Stejně jako počítače: Před 20 letama ho měl jen málokdo, dneska ho má skoro každý. Zrovna tak by mohla většina lidí používat babyboxy, kdyby se nato nedívali jako na něco divného, a nikdo by s tím neměl problém. A projití babyboxem by nikdo pak nebral jako nějaké stigma.

Chtěl sem tím říct asi tohle: Děti by se uměly bavit ale nemůžou kvůli omezování dospělých (což je škoda), dospělí můžou ale zase už nemají chuť, a zábavu berou jako něco "pro malý". Takže pak si člověk ten život moc neužije.
Trochu si připadám "jinej", a chtěl bych zjistit proč. Homosexuálové si taky můžou připadat jiný, a nikdo jim to nemá za zlý. I když před pár desetiletími je taky měli za špatný. Tady vidíš jak se pohled s časem mění.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...