Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Cenzura na chatech diskuzích atd.

Podle toho, jak to kdysi říkal Zeman, by se dávalo životní minimum úplně každému, to je pravda. Ale zrušilo by se veškeré papírování s vypočítáváním dávek pro každého zvlášť, nemusel by nikdo žádat o invalidní důchody nemocenské počítat apod. Takže by odpadlo hodně papírování a tím pádem hodně úředníků. Platily by se třeba o trochu větší daně. Ale zase na druhou stranu každý by měl 5000 Kč od státu, a co si k tomu vydělá to by měl navíc. Takže by se mi vyplatilo jít do práce třeba i za 5000 Kč, což se mi dneska nevyplatí.
Zrovna tak invalidé by místo chození po doktorech mohli hledat práci, kterou můžou dělat (ale nemusí).

No odkud sem, to bych tak zas neřešil. To bych se spíš snažil najít lidi, kteří mají stejné koníčky a názory jako já a kteří mně přitahují.

Adoptovat dítě je komplikovaný a kdo zato může? Náš stát, který to schválně komplikuje rodičům i těm dětem. Takže by stačilo změnit zákony, a patnáctiletý holky by mohly bez problémů rodit a užívat si, a 30 letý by měly přísun dětí bez problémů. Byl by to problém? nebyl, kdyby nebylo omezenců v naší společnosti co tvoří u všeho byrokracii.

Tak když bude partner tak blbej, že bude řešit jestli je dítě adpotovaný nebo vlastní, a nenechá si rozumně vysvtělit že natom vůbec nezáleží, tak takový si nezaslouží lásku. A proč by vůbec někdo chtěl dítě? Když sou to jen starosti a práce navíc. Každý by se měl snažit aby z toho dítě nebylo ne? To bych si radši pořídil milenku než dobrovolně dítě:)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat