Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Cenzura na chatech diskuzích atd.

Když nebude moct mít potom děti, tak si přece může nějáký zase adoptovat. Zase od jiný holky co si jen užívala. A ve výsledku nebude žádný rozdíl mezi tím, kdyby měla každá to svoje. Akorát že si obě líp užijí mládí. Ale to jak si užila jí už nikdo nevezme.

Jako daňový poplatník stejně přispívám na důchodce, na nezaměstnané atd. Tohle by se mělo udělat tak jak to kdysi říkal Zeman: Zrušit všechny dnešní sociální dávky, nemocenské atd. a místo toho udělat jen jednu dávku: Životní minimum, které by dostával úplně každý od narození až do smrti, a bez ohledu nato jestli pracuje, nebo nepracuje. Pak by byl každý mnohem víc motivovaný pracovat. Dneska si řeknu: Proč bych měl jít do práce? Přijdu o sociálku, to se nevyplatí za těch pár tisíc navíc.

Tak já sem si taky zvolil život, že budu denně někomu k dispozici. Ale svému majetku, svému autu a svému bytu a svým věcem, o které se starám, a doufám že dobře. A zároveň z nich mám užitek. Ale z toho postiženého dítěte bych žádný užitek neměl, tak proč bych to dělal?

Když dám dítě do babyboxu, tak mě vůbec nebude znát, tak proč by mně vyhledávalo? Myslíš že já kdybych zjistil, že moji rodiče ve skutečnosti nejsou praví a že mně narodil někdo úplně jiný, tak já se seberu a půjdu ho hledat? A co bych z toho měl? Stejně toho člověka neznám, byl by pro mně cizí, a mně zajímají lidi se kterýma sem prožil život a které znám, a ne ten kdo mně vyprdnul. Ty bys šla hledat svoje pravé rodiče, kdybys teďka zjistila, že tvojí rodiče nejsou praví? A proč?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat