Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Cenzura na chatech diskuzích atd.

To sem nečetl tak fakt nevím:( o čem to má být?
Já mám ve zvyku o všem logicky přemýšlet. I o tom o čem ostatní nepřemýšlí a berou to jako samozřejmost. A proto sem dospěl k tomu, že spousta těchhle samozřejmostí nemá žádnou logiku, a když něco nemá logiku, tak nechápu proč to dodržovat?
To je pravda, matka by měla o dítěti rozhodnout a když je postižené tak ho nechat včas utratit.
Ale proč bys musela mít za každou cenu prachy aby se o něj někdo postaral? Pro tebe by snad mělo být důležitější, aby sis užila sex? Nejsi přece v jeho kůži. To jak to dítě skončí, to přece vůbec nemusíš řešit, když ho dáš do babyboxu tak už to pro tebe končí. Jako když mám věc, kterou mám rád, ale pak ji přestanu používat, tak ji dám do bazaru, a už mně dál nezajímá. Já to sice většinou nedělám, ale někdy je to potřeba. Třeba dřív sem fotil foťákem na filmy, dneska mám digitál a na filmy už fotit nebudu, tak filmový foťáky šly do bazaru. Bylo mi jich sice líto, ale rozumově sem si zdůvodnil, že už je nemíním používat, ale někomu jinému třeba ještě poslouží.

Představ si že ti bylo 15 let, a co bys dělala radši: Dávala si pozor a užila si třeba jen s jedním klukem, a nebo radši na zodpovědnost kašlala, užila si třeba s 10 klukama a jednou za čas dala nechtěný dítě do babyboxu? Já bych bral radši to druhý. Co z toho je víc zodpovědné? Podle většiny rodičů to první, ale otázka je proč? Záleží natom, co je pro koho priorita. Jestli neotěhotnět je pro tebe větší priorita, než si užít. Dítě dáš do babyboxu a nemusíš ho řešit.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...