Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vořežpruti u benzinek

Hoj,
využíváte někdo obsluhy čerpacích stanic? Necháte si natankovat? Osobně jsem vždy odmítnul přihrnuvší obsluhu s tím, že "to zvládnu", protože tak nějak nevím, co bych dělal, zatímco obsluha napouští nádrž... lelkoval po čerpací stanici? Nakupoval v obchodu jejich trojnásobně předražené zboží?
Poslední dobou mě to sralo až tak moc, že jsem začal jezdit k pumpám, kde tihle pomocníci nezaclánějí. Bohužel jsou to budgetové pumpy typu Unicorn, tak snad nebudu mít smůlu na nějaký pančovaný patok.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tohle nasnáším, tankuju teď na Shellu, protože mají u nás za "levno" ale tenhle maník pořád chodí a…
icepower32 10.04.2014 11:41
icepower32
Ale on Ti neříká : "za dvacku Vám umyju sklo". peníze mu tedy vůbec dávat nemusíš. Je to prostě jeho…
jvdc 10.04.2014 12:00
jvdc
Je mi to blby, kdyz prijdu a mam umyty okno, ackoliv mu clovek xkrat rekl, ze nema zajem.. Ikdyby to…
icepower32 10.04.2014 18:47
icepower32
Tak to se mi ještě nestalo, abych jeho služby odmítl a on mi přeci jenom umyl sklo. Ale je to prostě… poslední
jvdc 11.04.2014 08:03
jvdc

Tohle nasnáším, tankuju teď na Shellu, protože mají u nás za "levno" ale tenhle maník pořád chodí a chce mi mýt okno. Už jsem mu to řekl 5x že nechci umýt, tak se mě pro jistotu zeptá, jestli mám žárovky, vodu do ostřikovačů nebo dost oleje... Probůh, tak ja si vybírám pumpu, abych ušetřil za benzin, ale pak mnohonásobně vyšší částku utratím za předraženou vodu do ostřikovačů? Nebo tu dvacku, co ušetřim na palivu cvrnknu maníkovi za okno, který stejně zaprasim?
Neřeknu, kdyby tam byla nějaká holčina na brigádě, a tím mytím oken si vydělávala, tak ji nějakej drobák i hodím, ale ne zaměstnanci, který je tam placen od hodiny a nedá se odbejt.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru