Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Parkoval jste někdo v "Rozmarýnu"?

Tak jsem celkem zvědav před pár dny zaplul do brněnského Rozmarýnu, že si tam zaparkuju. Maje malé autíčko (Yaris), jen jsem mávnul rukou nad varováním, že "se tam nedá vytočit".

No, varování bylo pravdivé. Jízda nahoru ještě šla. Nájezdy uzounké, ale malé auto to dá. Jak bych se tam kroutil s MPV si moc představit nedokážu, ale asi by to šlo. Zato cesta dolů byla srandovní, když jsem v půlce zjistil, že nemám šanci se vejít do zatáček, aniž bych výrazně nevjel do protisměru... a při cestě dolů se tak musí každý řidič modlit, aby se proti němu nevyřítil nějaký nevybouřený soplík.

Stopy laku v okolí naznačovaly, že už si tam pěkná salva řidičů natrhla... lak.

Máte podobnou zkušenost? Za mě to vypadá, že Rozmarýn už nikdy více...

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
mám velké MPV (šířka 1,9m, délka 4,6m) a parkuju tam běžně. Sice nejezdím do nájezdů jako Fittipaldi…
touchwood 24.03.2014 16:16
touchwood
A když vyjíždíš ven, tak se vejdeš do svého pruhu? Respekt...
Moas 24.03.2014 20:46
Moas
bez problémů, ono to je o dost jednodušší, než třeba jezdit 80-90 km/h zúženým levým pruhem na D1/D2… poslední
touchwood 25.03.2014 15:57
touchwood

mám velké MPV (šířka 1,9m, délka 4,6m) a parkuju tam běžně. Sice nejezdím do nájezdů jako Fittipaldi, ale zato jsem tam ještě nic neodřel. ;-)

Horší je samotné parkování, stání jsou tak na toho Járu.. :-), stačí, aby vedle parkoval nějaký debil/bloncka a lezu ven 5. dveřmi :-)

bez problémů, ono to je o dost jednodušší, než třeba jezdit 80-90 km/h zúženým levým pruhem na D1/D2 (tam často jsou posunuté ty mobilní patníky dovnitř pruhu, asi kamiony - a to je teprve ten správný adrenalin, když máš pravé zrcátko nalepené na kamionu v pravém pruhu a levým bokem skoro štrejcháš ty posunuté patníky) :-)

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru