Nova - televizní noviny a denní dávka blitek v podobě Ordinace, Ulice atp.
*
Tak jestli máš na mysli televizní stanici tak jednoznačně TV Hovna (Nova) a pakliže pořad jako takový, tak tam bude adeptů habakuk, ale asi "Ordinace v růžovém čemsi", to vidím už jenom ukázky a dělají se mi osýpky a u čeho to vyloženě vypínám, tak pokud vidím (byť jen v ukázce) intergalaktického čuráka jménem láďa hruška...
Ja za nejhloupejsi povazuju Primu. Z jednoho prosteho duvodu: malo skrytych titulku
Nova je z tohohle hlediska lepsi.. no a na to, co povazuju za blbosti, se nekoukam a obcas tam ma i slusne veci - Soukrome pasti nebyly spatne, par dalsich serialu se mi celkem libilo, i kdyz jsem to nesledovala pravidelne - Gympl, Comeback, Helena, i prvni dil Pan Mama me celkem bavil, dalsi uz jsem nevidela. Obecne mi prijde, ze serialy, ktere maji nejaky zacatek a konec, jsou nejsmysluplnejsi. Ty nastavovane kase nekonecnych serialu zacnou byt po nejake dobe nuda, napr. Ruzovku jsem sledovala nejak pred 4 rokama, pak me to taky omrzelo.
No a jinak.. na Novu cumej vsichni, protoze jinak by nevedeli, co vysila za "odpad" :D Nekdy premejslim, jestli je to poza nebo skutecne presvedceni
na Novu cumej vsichni, protoze jinak by nevedeli, co vysila za "odpad" :D Nekdy premejslim, jestli je to poza nebo skutecne presvedceni
Tak, tak. K tomu jen dodam, ze zadny program neni nejhloupejsi, hloupi jsou jen lidi, kteri rikaji, ze ten program je nejhloupejsi a presto na nej cumi.
(Na TV se nekoukam vubec, respektive skoro vubec, uplne uniknout se tomu neda, ted jsem videl chvili CT24 a ta medialni masaz co tam probiha ohledne Ruska, snad nemuze ani existovat jeste neco hloupejsiho.)
Na televizi se nekoukám. Tedy, až na výjimky v podobě seriálů MI 5 a Protiúder. Jinak fakt neee.
Nevim, nemam tv. Kdyz ji ale nekde potkam, prijde mi to hrozny uplne vsechno, zejmena zpravodajstvi, pseudopublicistika a nekonecny "vztahovy" serialy.
Reklamy na jakémkoliv kanálu.
Jsou i zajímavé reklamy. Ale ty neuvidíš v TV a už vůbec ne v TV v našem banánistánu...
takže ty taky? já myslel, že křesťani neutíkají.
křesťani neutíkají
Odkud a kam?
z reálnosti světa. ta reklama opouští tu reálnost. přiznej si to.
Budiž...
Pro mě bude jednodušší vypsat ty, které za něco stojí, moc jich nebude. 1. Žena za pultem. 2. Panoramata na ČT4. 3. Ten mechanickej orloj s prděním (přestávka ve vysílání). 4. Koťata v košíku ale jen iVysílání.cz.
ad 1. Kdo tě oslnil nejvíc, neveselý Menšík, chápavý Haničinec, nebo obětující se Švorcová?
Duo Kočičinec - Švorcka je nezapomenutelné . Tolik patosu a nenaplněné lásky se nenajde ani v hemerických cajdácích...
3. Ten mechanickej orloj s prděním (přestávka ve vysílání).
já ho kdysi zahlíd tuším na ukončení denního vysílání frndy, ale ta už teď vysílá celou noc - kde je to ještě k shlédnutí?
Je tam furt, nad ránem, po pátý. (Když vstávám na ranní, tak občas projedu programy, abych se probral.)
Nova - televizní noviny a denní dávka blitek v podobě Ordinace, Ulice atp.
*
Tak jestli máš na mysli televizní stanici tak jednoznačně TV Hovna (Nova) a pakliže pořad jako takový, tak tam bude adeptů habakuk, ale asi "Ordinace v růžovém čemsi", to vidím už jenom ukázky a dělají se mi osýpky a u čeho to vyloženě vypínám, tak pokud vidím (byť jen v ukázce) intergalaktického čuráka jménem láďa hruška...
https://www.youtube.com/watch?v=ezNJSyKdC_4
No dpč
Ja za nejhloupejsi povazuju Primu. Z jednoho prosteho duvodu: malo skrytych titulku
Nova je z tohohle hlediska lepsi.. no a na to, co povazuju za blbosti, se nekoukam a obcas tam ma i slusne veci - Soukrome pasti nebyly spatne, par dalsich serialu se mi celkem libilo, i kdyz jsem to nesledovala pravidelne - Gympl, Comeback, Helena, i prvni dil Pan Mama me celkem bavil, dalsi uz jsem nevidela.
Obecne mi prijde, ze serialy, ktere maji nejaky zacatek a konec, jsou nejsmysluplnejsi. Ty nastavovane kase nekonecnych serialu zacnou byt po nejake dobe nuda, napr. Ruzovku jsem sledovala nejak pred 4 rokama, pak me to taky omrzelo.
No a jinak.. na Novu cumej vsichni, protoze jinak by nevedeli, co vysila za "odpad" :D Nekdy premejslim, jestli je to poza nebo skutecne presvedceni
Tak, tak. K tomu jen dodam, ze zadny program neni nejhloupejsi, hloupi jsou jen lidi, kteri rikaji, ze ten program je nejhloupejsi a presto na nej cumi.
(Na TV se nekoukam vubec, respektive skoro vubec, uplne uniknout se tomu neda, ted jsem videl chvili CT24 a ta medialni masaz co tam probiha ohledne Ruska, snad nemuze ani existovat jeste neco hloupejsiho.)
Tohle těžko něco přebije.
Made my day
Na televizi se nekoukám. Tedy, až na výjimky v podobě seriálů MI 5 a Protiúder. Jinak fakt neee.
Nevim, nemam tv. Kdyz ji ale nekde potkam, prijde mi to hrozny uplne vsechno, zejmena zpravodajstvi, pseudopublicistika a nekonecny "vztahovy" serialy.
Reklamy na jakémkoliv kanálu.
Jsou i zajímavé reklamy. Ale ty neuvidíš v TV a už vůbec ne v TV v našem banánistánu...
takže ty taky? já myslel, že křesťani neutíkají.
Odkud a kam?
z reálnosti světa. ta reklama opouští tu reálnost. přiznej si to.
Budiž...
Pro mě bude jednodušší vypsat ty, které za něco stojí, moc jich nebude.
1. Žena za pultem.
2. Panoramata na ČT4.
3. Ten mechanickej orloj s prděním (přestávka ve vysílání).
4. Koťata v košíku ale jen iVysílání.cz.
ad 1. Kdo tě oslnil nejvíc, neveselý Menšík, chápavý Haničinec, nebo obětující se Švorcová?
Duo Kočičinec - Švorcka je nezapomenutelné . Tolik patosu a nenaplněné lásky se nenajde ani v hemerických cajdácích...
já ho kdysi zahlíd tuším na ukončení denního vysílání frndy, ale ta už teď vysílá celou noc - kde je to ještě k shlédnutí?
Je tam furt, nad ránem, po pátý. (Když vstávám na ranní, tak občas projedu programy, abych se probral.)
Narkóza (markíza) a hnojka (joj) celkovo