Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem cikani u nas

Ano, chtěl bych nějaké řešení, ale muselo by se pro to udělat tolik nových věcí a také velmi moho změnit, že to vidím jako nemožné.
V tom co jsem napsal výše jsem nevyjádřil vše, nebo vše samozřejmě úplně zcela napopsal... to byl jen takový výtažek toho co se mi v tu chvíli honila hlavou, ale myslím, že toho bylo řečeno dost, aby si někdo kdo s nimi nemá zkušenost udělal představu jaké to je a trochu se do toho vžil. Ani teď nevyjádřím úplně vše.
Teď k vašim otázkám.
1. samozřejmě rád bych, aby odlišili slušné od těch neslušných. Neslušné opravdu vystěhovat někam do okrajních částí města kde by si to udržovali podle svého. kdo by se chtěl vyčleněn, nebo by do vybydleného ghetta vůbec nezapadal samozřejmě by šanci dostal. Tím, že by ti slušní bydleli v normálních domech, což bych těm neslušným nepovolil, bylo by hned jasné jaký ten dotyčný je.

2. podle jakých kriterií rozlišovat... to už je složitější otázka, protože nemůžeme dle nějakých daných kritérií soudit jen tuto zmińovanou rasovou menšinu, to by se muselo změnit velmi mnoho jak jsem psal výše
a ta kritéria ? chtít se začlenit a nevyužívat jen sociální dávky, nemít jako způsob obživy : kradení, rození dětí jedno za druhým, prodej kradených věcí, drogy... atd. ale toho se bohužel netýká jen cikánů.

3. samozřejmě pár slušných cikánů je, rozohodně by bylo nepspravedlivé je soudit s ostatními. ale je potřeba je vyčlenit od těch ostatních, kteří nechtějí a jsou nenapravitelní, protože už jsem se setkal s tím, že k sobě stáhli ty, kteří byli slušní a změnili taky ve stvůry.

V současné době pro mě nejsou cikáni rovnocenými občany, protože vysávájí náš stát, ale i státy ostatní. Zhruba před půl rokem Němci ukazovali jaké s nimi mají problémy, tam na to nebyli zvyklý a pěkně se divili, když dům do kterého je nastěhovali za pár měsíců totálně zničili a cca 65ti letá paní, která tam bydlela celý život si mysllela, že tam dožije důstojné stáří, ale bohužel, celý 5ti minutový rozhovor pro televizi probrečela, že toto nikdy nezažila. A to tam před těmi cikány bydleli Turci a jiné podobné národnosti a snimi problémy neměla... naopak, ti ji dokonce pomáhali i s nákupy. A teď ? sama raději z bytu nevychází.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat