Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem cikani u nas

Vidim to denne v praci ( zamestnani ) 99% z nich jdou k soudu za kradeze, vetsi ci mensi. Poskozeny ma pramalou sanci, ze ty svine zavrou , natoz ze dostanou nahradu skody . Nas Ultrasocialisticky stat se k temhle pijavicim chova diametralne rozdilne, nez k ostatnim bilejm .

Na soudni jednani chodi jak jinak v tlupach, na chodbe cerno a smrad pro ne tipicky, nepopsatelny, nevyvetratelny...jdou se podivat na sve dedy, otce, bratry....jak je jim ublizovano, oni nic neudelali, oni jsou nevinni. Jak rikal jeden z nich primo pri jednani: " kradez neni spatna vec, ostuda, je to zivotni styl " !!! To me poser zada, to je uroven. U jinych jednani se zakazuje mladsim detem jejich pritomnost, aby byl v jednacce klid, u ciganu se nezakazuje nic, netroufnou si, maji strach ze stiznosti, z pomsty, nevim jeste z ceho..

99% tech spratku tam bude stat na tom samym miste max do 10 -15ti let. Uz 3 generace tehle smejdu nevidela nikoho doma makat, tak proc by oni meli menit zabehlej standard ?

Tak uz je donekonecna neobhajujte, nikomu nic nepreju,ale az sami navlastni kuzi zakusite, jaky to je, az vas okradou v lepsim pripade jen okradou, nebo napadnou a vy to prezijete...pak budete mluvit jinak. Neuznavam argumenty typu, ze bily taky kradou a taky zabijej, ale tyhle sorta se tim bavi, ani nemaji respekt, strach...nic jim nehrozi, nikdo jim nic neudela a to je jejich sila

Nemusime chodit daleko, ten pripad, jak smecka tehle cernejch hovad napadla manzelskej par, cca 15 cernech je rezalo hlava, nehlava, vykrikovali rasisticky hesla = nejedna se o rasisisticky utok ?? !! Oni je stihaj za vytrznictvi ?? Bilej by byl okamzite kamenovanej na praniri, TV Hovna by to rozmazli jak svine a minimalne by jim prisili pokus o vrazdu. Tak kde je ta spravedlnost !!

Jak se maji teda lidi chovat k takovymhle svinim ? Co s nima ? To se kecama nezmeni, zakony tady nepomuzou. To chce navrat trestu smrti a zavedeni fyzickejch trestu, aby meli strach. Rezat ruce u loktu a na celo jim vypalit ze nemaj narok na invalidni duchod. To by bylo spravedlivy pro vsechny, bez rozdilu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat