Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem cikani u nas

přesně tak můžu jen krásně souhlasit.

mě vyloženě štve, že já rozený Čech jsem těmito stvořeními omezován. Musím mít vysoký plot, který jde špatně přelézt a tam kde jde, tak mít ostnatý drát, ale i tak na zahradě nemůžu mít všechno např. solární světla, již 2 x ukradeny, stejně tak jako prodlužovák, košík s ovocem atd. naproti je zahrádkářská kolinie a tam to cikáni vykrádají stále a to i malé "děti" cca 7-12 let, ke mě se také pokoušeli přelézt plot, ale naštěstí si ten parchant rozthl ruku o ostnatý drát, tak to mě trochu zahřálo u srdce, že tam tu opičárnu nemám zbytečně. Já jsem jak vůl neustále ve střehu a bojím se něco koupit na zahradu. Ale jejich drzost nemá meze. Tchánovi sundali v noci měděné žlaby a to tam má automatiku na světla, takže museli být krásně osvíceni a kdokoliv je mohl vidět. O tom jak zneužívají sociální dávky a k čemu učí své děti k tomu nemám slov. Vím, že takových zlodějíčků a sociálních ždímačů je mnoho a nejsou to jen cikáni. Úplně k smrti nesnášim pořád ty řeči, že jim musíme pomoct se začlenit, ale většina z nich ani nechce a nic pro to nedělají, ale stát na to vydává XX miliónů a zřizuje organizace na jejich pomoc atd.

Ti slušní, kterých je opravdu špetka (mimochodem z našeho okolí, nebo z těch cikánů co vídám, dejme tomu je jich ta 100, je pro mě 100% slušný 1 !!!!) se odtrhnou a odliší a je to pak hned poznat.

Ale cikány za právoplatné spoluobčany nikdy nepříjmu. To by se museli změnit o 1000% a to se současným tempem nikdy nestane. A takové ty kecy, že slušným cikánům nikdo práci nedá, nepronajme jim slušné bydlení atd. to není pravda. Pokud jsou opravdu slušní a mají zájem se vyčlenit od těch zbylých 99,99999999 %. tak nemají problém. Většinou je to ihned vidět na jejich mluveném projevu, na celkovém veřejném vystupování. Většinou to také ihned poznám na tom jak je oblečen nebo i jakým stylem jde po ulici.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat