Plzeń taky rád, ale to by mě přišlo pěkně draho při mé spotřebě. tu jen občas. ale točená když je tak si jí dám ikdyž stojí 36,-
Svijany nejčastěji, občas nějaký speciál, nebo si dovezu z minipivovaru (např. teď z Únětic, předtím ústeckého Mazla, litoměřickou Zlatou Labuť apod.), ale lahvovou spotřebu nemám vysokou, to spíš hospoda. Statistika spotřeby je na obrázku.
jiank moc krásná statisitka, konečně pořádný pivař v diskuzi.
Původně jo (Lovosice), teď již jsem náplava v Praze.
Žádné. Chlemtám víno. Hospody jsou pro mě sezónní záležitost (letní zahrádky), naposled jsem byl v putyce někdy loni v září. Lahváč jsem si nekoupil roky.
při práci na zahradě a v garáži to někdy bez lahváče nejde nemluvě o grilování
Na žízeň mi fakt vyhovuje spíš "bazén" (dvě decky suchého bílého do půllitru, zalít vodou). Dříve jsem piviska lámal statečně, cosik mě to ale pustilo. Stárnu.
žízeň to možná zažene lépe. kdo co budu chlemtat za 10 let...
Zdar, co se týče láhvového piva, tak mám asi nejraději Bernarda kvasnicového 10°, a to jsem zvyklý pít jen 12° čepovanou Plzeň. Jinak občas ještě koupím v lahvi Stellu Artois, černého Kozla a někdy i Radegast Premium. Na stáži ve Vídni jsem si ale oblíbil Wieselburger Bier, docela lahodný, jen mě pro něj nebaví jezdit, nevíte někdo, kde by se dal sehnat i v CZ? :)
Když jsem ještě chlastal, tak jsem miloval Radka.
Až se bojím zeptat! Kterého?
Klidně se boj, šlo o Radegast.
Plzeň 12°, Budvar 12°.
Plzeń taky rád, ale to by mě přišlo pěkně draho při mé spotřebě. tu jen občas. ale točená když je tak si jí dám ikdyž stojí 36,-
Svijany nejčastěji, občas nějaký speciál, nebo si dovezu z minipivovaru (např. teď z Únětic, předtím ústeckého Mazla, litoměřickou Zlatou Labuť apod.), ale lahvovou spotřebu nemám vysokou, to spíš hospoda.
Statistika spotřeby je na obrázku.
taky z ústecka ?
jiank moc krásná statisitka, konečně pořádný pivař v diskuzi.
Původně jo (Lovosice), teď již jsem náplava v Praze.
Žádné. Chlemtám víno. Hospody jsou pro mě sezónní záležitost (letní zahrádky), naposled jsem byl v putyce někdy loni v září. Lahváč jsem si nekoupil roky.
při práci na zahradě a v garáži to někdy bez lahváče nejde
nemluvě o grilování 
Na žízeň mi fakt vyhovuje spíš "bazén" (dvě decky suchého bílého do půllitru, zalít vodou). Dříve jsem piviska lámal statečně, cosik mě to ale pustilo. Stárnu.
žízeň to možná zažene lépe. kdo co budu chlemtat za 10 let...
Zdar, co se týče láhvového piva, tak mám asi nejraději Bernarda kvasnicového 10°, a to jsem zvyklý pít jen 12° čepovanou Plzeň. Jinak občas ještě koupím v lahvi Stellu Artois, černého Kozla a někdy i Radegast Premium. Na stáži ve Vídni jsem si ale oblíbil Wieselburger Bier, docela lahodný, jen mě pro něj nebaví jezdit, nevíte někdo, kde by se dal sehnat i v CZ? :)