Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Naše civilizace vs indiálnská kultura

Vezměme černochy v USA, na rozdíl od bělochů, Hispánců, dokonce i Indiánů jsou náchylnější daleko více na některé tzv. "civilizační" choroby (které jsou tu od počátků našeho druhu).
Když to tak vezmu, pak primitivní výklad "přirozeného výběru" už tu byl, pokud to aplikuji na populaci Německa, pak to po 2. svět. válce přineslo:
- snížení IQ obyvatelstva Německa. Valná většina vědců, umělců, atd. byla buď z hlediska eugeniky přímo "vadná", nebo měla podobné debilní názory jako třeba já. Buď byli utraceni, nebo dokázali včas utéci. Pochopitelně nějaká inteligence není asi z hlediska dotyčného žádoucí, a takový "potrat" by bylo potřeba utratit.
- ztráta velkého počtu "nejlepšího vojenského materiálu"! Předpokládám, že dotyčný hoch o VZS pouze slyšel, pak mužů mezi 20 - 25 lety života.
- strádání obyvatelstva z hlediska zásobování potravinami a jinými komoditami potřebnými k životu a bombardováním. Babička jako totálně nasazená o tom nemluvila, asi to moc "adrenalinová zábava" nebyla. Sice V. Klaus to vehementně popíral, ale takové věci mají na imunitu a vůbec zdravotní stav zajisté velký vliv.
- rozbombardovaná země a narušené hospodářství, včetně zemědělství a nedostatku pracovních sil, jako konečně takřka v celé Evropě.
To, že dokážeme udržet naživu třeba nedonošené děti, které jsou ve valném množství naprosto zdraví jedinci, je právě dotyčným upíraná ukázka toho "přirozeného výběru", daného spojením mozku a rukou. Že to u těch úžasných indiánů není, pak holt ten jejich genofond asi není až tak ten správný.
Další příklad nejmenované africké krajiny s černošským obyvatelstvem (na severu Afriky moc černochů asi tak nějak není). Žilo bylo nebohé utlačované černošské obyvatelstvo skupinou hnusných imperialistických kolonialistických bílých prasat. I našel se černošský Vůdce a osvobodil nebohé černošské obyvatelstvo, které vyhnalo a zabilo pár imperialistických kolonialistických bílých prasat a zavládla radost, ohně a roztančené osvobozené černošské obyvatelstvo! Krajina sice pod útlakem imperialistických kolonialistických bílých prasat vyvážela značné přebytky zemědělské výroby, ale co... Že za rok nemělo osvobozené černošské obyvatelstvo co žrát? Ale hlavně je jejich genofond lepší než bělochů.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat