Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Naše civilizace vs indiálnská kultura

Jasně, sorry za gramatiku se omlouvám, někdy s tím mám trošku problém když píšu v rychlosti a nepřečtu si to po sobě... Ač mám možnost to opravit, nebudu pokrytec :-) a nechám to tak, prostě mi to uteklo a za chyby se cáluje pořád :-)
Jinak s Tebou tak trošku nesouhlasím v jedné věci... Děti, na jednu stranu máš pravdu, na stranu druhou je to třeba vidět i z druhé strany, jistě je tam nikdo nedotáhl za ucho, ale rozhodli o tom přinejmenším rodiče a ty děcka asi taky samy chtěly a na druhou stranu, když se jim to rozumně, opakuji rozumně vysvětlí, tak na tom vidím spíš výchovný efekt, než nějakou špatnost.
Na dědinách jsou děti na zabíjačkách v podtatě od plenek a nikomu to nepřijde divné, je třeba si uvědomit to, že i když nechováme žirafy doma ve chlévku, tak to jsou v africe v podstatě takové volně žijící krávy a není rozdíl když je dítě na zabíjačce ve zlámané lhotě nebo u utracení geneticky vyčerpaného žirafího mláděte... Prostě nebuďme ti pokrytci (dělám si prdel opravdu jen sám ze sebe a své vlastní hlouposti v tomto ohledu :-) ) a začněme přemýšlet přirozeně v souladu s přírodou ;-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat