Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ukrajina

Podivej se, zustanme teda u toho primeru: Jenze v soucasne dobe a do budoucna to bude jeste vetsi pocet, je vice lidi nez padel, takze ani kdyby chteli, tak vsichni padlovat proste nemuzou, teda v tom, ze nekteri ani dobrovolne padlovat nechteji neni vubec zadny problem.
Co se tyka kormidelnika, tak mam zkusenost takovou, ze vetsina kormidelniku, co se zatim u kormidla vystridali, bud kormidlovali prudce doleva nebo prudce doprava, vysledek je jasny, lod se toci v kruhu a vicemene se z mista nehne. Kdyz se najde nekdo hodne osvicenej, zafixuje kormidlo tak, aby to plulo rovne, tak tich smeru, jak padlovat neni nekonecne mnoho, teda velmi pravdepodobne se najde vetsina muzstva, ktera bude padlovat stejne a prepadluje ten zbytek. Lod sice nepopluje tak rychle jak by mohla, kdyby to nekdo ridil a padlovali stejne uplne vsichni, ale popluje a z mista se hne.
Jinymi slovy, nez cekat na miste a stale dokola menit kormidelniky a doufat, ze se jednou v budoucnu najde kormidelnik, ktery to bude schopen uridit rovne a nekam se hnout, je mnohem lepsi se na toho kormidelnika vykaslat a pohnout se diky tem z muzstva, kteri budou padlovat stejnym smerem.

Je to uz jasny?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat