Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ukrajina

No vcera jsem se opravdu zasmal, jak jsem si to precetl. :-D Dostals me. A mas navic pravdu, stalo se mi to, k cemu internet proste svadi, rychleji jsem psal nez myslel.
Je to proste hloupost, spravedlnost a pravda je jen jedna, prosim muj predchozi komentar skrtnete.

Vysvetlim na prikladu cyklisty (silnicniho provozu).
1. Jsou zakony zcela zrejme, treba, ze se jezdi vpravo, pokud nekdo bude jezdit v protismeru bude spravedlive potrestan, stejne tak ma auto na hlavni silnici prednost pred autem z vedlejsi silnice, je to logicke, je to spravedlive, je to tak spravne a je to zcela zrejme.

2. Pak jsou zakony zcela hloupe, nadbytecne, nespravedlive, to je treba ta povinnost vyuzit cyklostezku. Auta jsou tu z historickeho pohledu jen par let, proc by si mely privlastnovat cesty, to je nesmysl a opet je to zrejme a vidi to kazdy, nakonec maji automobiliste sve nove postavene silnice jen pro motorova vozidla a tam jezdi jen oni.

3. Povazuji za nespravne, aby auta jezdila po silnicich, jsem presvedcen, ze dislaci a benzinaci nici zivotni prostredi a za spravedlive bych povazoval zakazat tyto auta na silnicich. Sam autem ze zmineneho duvodu nejezdim. Nicmene tohle je muj subjektivni nazor a ikdyz si myslim, ze jednou se opravdu od aut upusti, tak jsem predbehl dobu asi o 1000 let. Teda nekde v koutku duse vim, ze ikdyz se mi zda nespravedlive, aby benzinova auta jezdila po silnicich, tak 99% lidi to povazuje za spravne a logicky se podridim vetsine a nepujdu pokladat na silnice miny a vyhazovat auta do vzduchu.
Tedy opet je vysledek a to co je objektivne spravne (v teto dobe) je zase zcela jasne.

No a u toho cikana je to stejne jako u bodu 3, on nekde v koutku duse vi, ze krast nema, ale obhajuje si to, ze si tu vec jenom vypujcil a podobne. Stejne tak se znarodnenim, pokud Amazon postavi ty sklady proti odporu lidu i zakonu, jen diky tomu, ze uplatil verejne zastupitelstvo, tak jestli se podari v budoucnu Amazonu ty sklady znarodnit, tak je to opet spravedlive a jen to odstranuje nespravedlnost, ktera se udala predtim, ale jen tak nekomu neco znarodnovat bez opravneneho duvodu je samozrejme zase zcela zrejme nespravedlive, proste opravdu je to co je spravne a co ne lehce rozpoznatelne.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat