Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ukrajina

No nekdy to tak muze byt, ze si kazdy pod spravedlnosti predstavime neco jineho, ale myslim, ze v mnohych pripadech je spravedlnost jen jedna a je zcela zrejma (vsem krome tech, kteri se slepe ridi zakony, ktere se od spravedlnosti lisi).

Mraveniste a anarchii ti vysvetlim lehce na prikladu prvorepublikoveho levicoveho hnuti, ktere se nejprve rozpadlo na komunisty a socany a potom se od komunistu jeste oddelili anarchiste, predevsim nesouhlasili s jejich obdivovanim Ruska. Teda ono to od sebe az tak daleko nema, dokonce bych rekl, ze ideal muze byt nekde ve stredu mezi tema dvema tezema. :-)
Co se tyka naroda, tak tam jsem vskutku rozpolcen, bud si teda chceme dal hrat na narody, coz povazuju za slepou kolej, narody jsou neco co patri do 20.stoleti, ale do 21. uz ne (aspon u tech vyspelejsich narodu, mezi ktere ale Rusko a Ukrajinu jeste pocitat nelze). Potom ale pomahejme predevsim sobe a ne nejakym primitivnim ukackam nebo teda rekneme na rovinu, ze narody jsou pase a zrusme teda narodni (statni) hranice a vsechno to co se soucasnym narodostnim usporadanim souvisi (mimo jine OSN).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat