Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ukrajina

Nemam TV, nesleduju to. Vzdyt tu porad rikam, ze Rusaci hovada, Ukrajinci hovada, proste bud to musi oplotit Slovaci na hranicich a nevpoustet nebo holt se musi oplotit C-S hranice, proste z vychodu sem nic nevpoustet!
V principu si Ukrajinci svobodne zvolili prezidenta a vladu, potom ovladli zemi nikym nezvoleni!!! teroristi, prezident utekl do Ruska a pozadal je, aby mu pomohli obnovit na svem uzemi zakon a poradek. Rusove tak zatim neucinili, ale za prve by mohli Ukrajincum pomoci v nastoleni prava (zvlast kdyz je o to ukrajinsky prezident pozadal), za druhe meli byt tak ucinit uz kvuli etnickym Rusum zijicim na Ukrajine, kteri jsou v primem ohrozeni teroristy a za treti by tak meli ucinit uz kvuli sobe, protoze kdo by chtel, aby mu tesne za zadkem (za hranicema) radili nejakci teroristi.
Tak dnes uz vime, ze Americani situaci v Iraku ani Afganistanu nezvladli, tak se dobre kritizuje. Na druhou stranu planeta je dnes tak globalni, ze zavirat oci pred problemy nekde v Tramtarii dost dobre nejde, protoze v tom co se te dneska netyka, muzes byt zitra az po usi.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat