Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ukrajina

Mezinarodni smlouvy snad nikdo nebere vazne, takovy USA si s nima vylozene vytiraji prdel, takze neni divu, ze Rusko se chce chovat podobne.
Je nutne se na to podivat z jine stranky. Jestlize ukrajinsti revolucionari vykrikuji hesla a vycisteni od Zidu, Rusu a kohokoli dalsiho, kdo se jim znelibi, tak preventivni akce je vice nez na miste. Nakonec tu zkusenost, kdy se jeden zvanil nechal zvatlat tak dlouho az z toho byli statisice zplynovanych a dalsi spousty mrtvych, uz mame. Nevidim duvod proc by Rusko nemelo preventivne zasahnout na zcela zretelnou hrozbu, nakonec USA zasahuji preventivne proti terorismu porad a to je o dost pochybnejsi.

Z ceskeho pohledu se vsak na to podivejme jeste takto. Pokud do CR Rusaci houfne migruji, tak timto pristupem dava Rusko najevo, ze se o sve lidi dokaze postarat a jakpak asi se postara, az si tu Rusaci zacnou vyskakovat u nas a Cesi jich zacnou mit plny zuby? Pak se budeme hrozne divit. Ale jak uz pisu nahore, pokud si cesti kaspari neumi udelat poradek vcas a Rusakum stale a dokola nadbihaji, at se mnou nikdo nepocita, ze bych pak chtel pomahat udrzet Rusaky za hranicema, ani nahodou.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat