Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ukrajina

Hej ja som reagoval na tie prispevky v odkazoch jak hned prisli mudrlanti a zacali splietat, ze to vsetko riadi USA a EU a jak sa budu mat Ukrajinci zle, keby do EU vstupili.
Na rozdiel od tych konspiratorov som ja na Ukrajine aspon raz bol a mam ciastocnu predstavu ako si tam ludia ziju a dovolim si tvrdit, ze ak sa zapad odtrhne od proruskeho vychodu bude to pre nich rovnaky skok ako pre nas, ked spadla zelezna opona.
Samozrejme, ze ak by vstupili do EU pre nas to nebude ziadna vyhra, od lacnej pracovnej sily, po pasovany tovar a smelinarov, ktorymi by nas zaplavili. Samozrejme, ze dojde k zvyseniu cien u nich a ze ich Rusi budu dlho skrtit a dokazovat im aki boli hlupaci, ked sa od nich odtrhli. Akosi sa pozabudlo pri tych diskusiach o pokracovani vyvoja na to, ze Ukrajina ako stat uz pred mesiacmi zbankrotovala, cize sucasny stav je neudrzatelny, im sa stat uz hospodarsky rozpadol davno, momentalne sa len rozhoduje ako bude vyzerat ten novy. Dovolim si tvrdit, ze keby sa cela Ukrajina priklonila k Rusom tak ti ju nevydrzia dotovat dlho, takze cele toto divadlo by sa o par rokov zopakovalo znovu a mozno aj skor, v zavisloti od toho kolko prachov by boli Rusi ochotni vrazit do Ukrajiny. A pokial Ukrajina nebude sucastou Ruska tak asi moc vela nie.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat