Sledujete OH?
Které olympijské discipliny nemusíte? Já třeba hokej ženy, curling, saně, boby, tance na ledě, skoky na lyžích a také varietní zahájení OH.
Které olympijské discipliny nemusíte? Já třeba hokej ženy, curling, saně, boby, tance na ledě, skoky na lyžích a také varietní zahájení OH.
Tak to vypadá, že pojedeme domů... 5:1 pro amíky...
Aspoň, že ta Sáblice nám veze domů něco svítivího
Nejvíc mě pobavily ty zkyslé držky druhý den v práci. Oni to berou skoro jako úmrtí v rodině, mamlasi
.
Třeba vsadili majland :)
Ženská štafeta v biatlonu dnes zaběhla neočekávaně skvěle, jen škoda té špatné střelby, mohlo to zase cinknout...
Gábina je buď z jiný planety, nebo na trati objevila nějakou tajnou zkratku - ale mohla o ní říct i dalším našim ženským ve štafetě.
A to si chtěla ještě zítra zaběhnout třicítku!
Poslední stesk olympiády. To to ten vocas Svendsen nemohl takhle zmastit při smíšence?
Beové se snažili zbytečně. Šipulinovi ale zlatou přeju.
Sv. to zmastil to stejně jak loni ve (smíšené?) štafetě Fourcard.
Proč těm našim borcům visijá z perdele ty kšandy?
Jsem rad, ze nejsem jedinej, kdo nad tim premysli.
Protože tak to vymyslel nějaký <censored> návrhář. Otřes.
Jako ty gumáky v Londýně.
Horší oblečení snad mají už jen norští curlingáři/curleři.
http://isport.blesk.cz/galerie/ostatni-olympijske-hry-zoh-soci-2014/186827/?foto=5
Kdyby o tom nemluvila manželka, tak jsem si toho ani nevšiml.
"Nekouká mi tam vzadu ta cedulka?"
"Kouká, já vám to srovnám..."
"Nechte to bejt, to je paráda!"
Aha. Paráda. Tož sa du zastřeliť.
To je citace z nějakýho filmu s Vlastou Burianem. Jsem si na to vzpomněl.
To mi připomíná, jak když má nějaká holka minikalhotky a čučí z nich lístek jak na šalinu. To si ty holky fakt myslí, že ten lísteček je opravdu sexy?
džambulka lístek nosí vepředu.
Presto, ze jsem nejaky sledovani OH nemel v planu, musim rict, ze curlingovej turnaj byl opravdu napinavy, snad vyjma muzskeho finale, tam se to Skotum nevyvedlo, ale jinak opravdu paradni.
Nechtene jsem videl i toho naseho hokejovyho duchodce v druhe tretine s USA a kdyz vezmeme v uvahu vek, tak porad je dobrej, samozrejme ocekavat nejaky zazraky se nedaly, nechapu, ze byli vsichni zklamany.
Koukáte někdo na slavnostní zakončení? Ti bubeníci, to je paráda :)
Jasne - zavrenej kruh se taky povedl ;)
Takovou sebeironii bych od Rusu necekal, prijemne prekvapili
Děkuji všem za příspěvky do diskuze, ale nejlepší ze všech sportovních akcí je TOUR DE FRANCE. Už se na ni těším.
I ja.