Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Poplatek u doktora/v nemocnici

Ty vždycky něco řekneš a pak z toho za žádných okolností neustoupíš, děj se co děj... (imho, to je taky jeden z problémů dnešní doby, zaboha nepřiznat, že se člověk spletl, změnil názor, nebo si uvědomil, že si něco neuvědomil... Pak ty debaty nemají tak vypadat!!!)
Pochop konečně, že nemůžeš zevšeobecňovat, například v tom mnou uvedeném případě jsou lázně použity jako léčebný prostředek, například jako ekvivalent morfia proti nesnesitelné bolesti, než doktoři přijdou na to, co je špatně a mohou to buď chirurgicky nebo jinou cestou odstranit. Pokud by mu dodávali to morfium (léky od bolesti typu "soft" samozřejmě bral), neřekl bys popel, ale jak jsou to lázně (stejně mi připadá, že si je pleteš s pobytem v termálech v Mederu), tak ti to přijde jako nehorázný luxus... Uvědom si ale, že nemůžeš člověka neustále krmit hypnotikama, jen proto, že to je "levnější"...
Je ale třeba rozlišovat proboha, to co jsem popsal, kdy klučina prostě nemůže pořádně ležet/sedět a kdy lázně pomáhají panáčkovi na reuma (do schodů můžeš, nebo nemusíš, nebo se tam můžeš nechat vyvézt = vozíčkáři atd., nepříjemné, ale proveditelné, narozdíl od prostého lehnutí a spaní...)
Uvědom si už, že nejsi doktor, že to sice možná (aspoň se tomu pokusím věřit) myslíš dobře, ale to tvoje paušalizování a ultimativní názory (lázně v rámci pojištění = špatně) je prostě krátkozraké a nevidíš do všech případů! Ani já ne a "nepotkat mě" tento případ (kéž by tomu tak bylo), tak bych taky potřeboval "otevřít oči", ale věřím tomu, že být to opačně, uznám, že v tomto případě jsou lázně prostě "akutní"! léčba, nikoli "vysoká škola" (vztáhnuto ke vzdělání)...

Myslím si, že bychom tu měli trochu více jeden druhému naslouchat a trochu méně "politikařit" (na fanatiky seru, je jich tu pár a s těmi se diskutovat nedá!!!). Speciálně ty mi připadáš buď jako troll (jednou komunista, pak se stotožňuješ do puntíku s názory Svobodných, atd. atd.), nebo prostě, že jenom pořádně nevíš kam patříš, přitom máš v podtatě některé názory "správné" (já samozřejmě nevlastním nějakou "šablonu" na pravdu), ale následně si uvědomíš, že se nemůžeš zpronevěřit rudé hvězdě, kterou máš ve znaku a pak vlastně popřeš, nebo vyvrátíš své vlastní názory, které jsi psal buď v jiném tématu, nebo i v tom vlastním a máš co dělat, abys to dal "dohromady".
Take it easy chlape... Já taky nejsem fanatický zastánce kapitalismu, ale myslím si, že "všichni" chceme, aby se nám tady žilo dobře, ale aby na nás nikdo neparazitoval a to jak z mafiánů, tak ale i ze socek, takže nebuďme furt jenom nepřátelé... Zažijme rozumu a mysleme trochu méně třídně! :beer:

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat