Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Poplatek u doktora/v nemocnici

Samozrejme ti neberu, ze sis platil zdravotni pojisteni a mas narok na lazne, ale rad bych, aby si do budoucna kazdy platil zdravotni dan nizsi a sam se mohl rozhodnout, zda si priplati komercni pojisteni na ty lazne nebo se bez nich obejde.

Podivej se na to ale taky z druhe strany, bydlim (spis nebydlim - kvuli praci) v lazenskem meste, to mesto upada, radnice na nejakou snahu o zlepsovani mesta kasle. Naproti tomu vedlejsi nelazenske mesto maka, zlepsujou, zkraslujou, vymysleji, snazi se ziskat evropske dotace, aby dotahli turisticky ruch do mesta. V cem je rozdil. Nase mesto ma statem zaruceny prijem ze cca. 2/3 lazenskych pacientu, proc by se dal nejak snazili, kdyz proste vi, ze stat posle pacienty, ty se skasnou (prodej je jedine co ve meste frci) a penez je dost.
Nerikam, ze jsem nadsen, ze jak nefunguje motivace, tak lidi nemaji snahu, ale je to bohuzel tak. Dokud bude stat posilat pacienty, tak motivace nebude, proste bohuzel funguje jen ta motivace financni a tu to statem dotovane mesto nepotrebuje. :-/

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat