Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Poplatek u doktora/v nemocnici

:-D:-D:-D

Ty jsi opravdu trochu dezorientovaný se mi zdá... S tímto, na co reaguji samozřejmě souhlasím, příjem z pojištění, ze kterého se zdravotnictví financuje je X a výdaje jsou Y, pokud se nebudeme bavit o plýtvání, ke ketrému ale samozřejmě dochází, je třeba aby se X minimálně rovnalo Y a pak už je jen na ideovém rozložení názorů co a jak. Jeden bude bojovat aby si pacient nemusel nic platit a vše bylo pokryto jenom z pojištění, druhý zase bude argumentovat, že je dobré aby člověk občas šáhl do kapsy (výchovný efekt, lékař bude mít taky jinou motivaci atd. atd. - což samozřejmě nějakých 30 grošů nezajistí), je to samozřejmě na debatu a já zastávám názor, že přesně jak jsi napsal, že když lidé budou mít pocit (a spousta z nich ho prostě má jak o zdravitnictví, tak o školství a myslí si, že se to plastí snad samo z jedné kapsy do druhé nebo jak) že když je to "zadarmo", tak se to může zneužívat apod. V tom se shodneme.

Čemu ale nerozumím, a proč ty smajlíky na začátku, je to, jak si můžeš v jednom tématu takto protiřečit a popřít to, co jsi sám napsal 2dny zpátky. Se tam u toho compu střídáte nebo jak? Nebo jak mi toto vysvětlíš? ::)

Poplatky u lekare a v nemocnici jsou totalni hovadina. Nema cenu to dal rozepisovat, protoze lidi kteri to nechapou stejne nemaji na to, aby to pochopili, ikdybych se rozepisoval.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat