Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Poplatek u doktora/v nemocnici

Poplatky u lekare a v nemocnici jsou totalni hovadina. Nema cenu to dal rozepisovat, protoze lidi kteri to nechapou stejne nemaji na to, aby to pochopili, ikdybych se rozepisoval.

Dobrovolne zdravotni pojisteni samozrejme ne, protoze by ho nikdo neplatil a kazdy by radeji doufal, ze ho nakonec chcipnout nenechaji, coz by skutecne nenechali.

Problem zdravotnictvi, zadne poplatky neresi, problem nadmerneho chozeni k lekarovi je zaminka pro idioty, je to nesmysl. Hlavni problem zdravotnictvi jsou lekari, je jich moc a dost casto hovno umej, jenze v kapitalistickym systemu nabidky a poptavky by brzy skoncili na ulici, takze trvaji na socialistickem modelu a protoze jsou lidi hloupi, tak jim to zerou. Nechapu to, jak je mozny, ze ja jsem nucenej tady zit v kapitalismu a nejakej debilni lekar si klido zije v socialismu a jeste ma plnou hubu kecu. Reseni je teda jednoduche, bud kapitalismus pro vsechny nebo socialismus pro vsechny, cokoli mezi je hnus. Dobrej lekar se uzivi i v kapitalistickym zdravotnictvi, ty spatny by meli osud.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat