Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Máte čtečku eknih?

Já si pořídil už před dvěma lety, ale protože ji měla neustále přítelkyně, tak letos ji měla pod keřem i ona. Já na tom čtu respekt a literaturu, která se tu obtížně shání (zahraniční), ona zase paperbacky.

A to je myslím, oblast, kde lze čtečku i s konzervativním smýšlením upotřebit. Knihy do knihovničky jen pěkně vypadající, s pěknou vazbou, které je potěcha vzít a číst. Na románky, červenou knihovnu a jiné paperbacky, čtečka (a i noviny a časopisy). Neválí se nikde hromada knih, které člověk otevře dvakrát za život, v knihovně jsou pak "Knihy" s velkým K.

Výhodou je též rychlá dostpunost knih (pokud existují v elektronické podobě, což je větší pravděpodobnost u té cizojazyčné literatury), člověk s v sobotu odpoledne dozví o nějakém zajímavém titulu a v sobotu večer si v něm už může číst.

Jen mě štvou ty knihkupci uměle držené vysoké ceny, byť podstatnou část nákladů na knihu tvoří tisk a distribuce, která tímto odpadá, tak ceny se pohybují buď stejně nebo jen něco málo pod tištěnou verzí.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat