Ahoj, kdybyste měli jet na pustý ostrov, kterého doktora (obor) byste si vybrali?
Doktora práv, jednoznačně.
Psychiatra.
Psycholog by nestačil?
Psychologem může být kdokoliv (klidně student filozofie). Psychiatr už musí mít medicínské vzdělání. Umí nejen to, co psycholog, ale ještě mnohem víc.
Doctor Who?
Když půjdeš na pustý ostrov, tak už nebude pustý (takže vlastně nikdy nebudeš na pustém ostrově). Stejně tak, když si tam přivedeš doktora (anebo na tom "pustém" ostrově už bude). To je jedno, ten psychiatr je dobrá volba (teda pokud jsi na chlapy).
Psychiatrička? Psychiatryně?
Podle mě je "psychiatr" správně pro obě pohlaví (stará škola). Ty dnešní patvary jsou mi proti strsti (viz. blbka).
Nadrženou,krásnou,šikovnou zubařku.
Toto je kvalitní odpověď.
Dneska je většina oborů v pytli, pokud není podpořena adekvátní technikou. Samozřejmě i léky. Takže je to úplně jedno, kdo by tam byl.
Pokud bych na tom ostrově byl i se ženskýma, tak rozhodně gynekologa.
Nesmysl, holky si pomůžou mezi sebou. Vždycky tomu tak dříve bylo. Mohl bys vytvořit novou rasu. Po Neandrtálcích budou Prasakovi.
Baby si pomůžou, ale co kdybych něco chytil? Takže prevence je důležitá.
Kdybych tam měl být jen já a samý ženský, tak beru jakýhokoliv doktora, co mi může věnovat kapsli s cyankali.
Na pustém ostrově chytneš maximálně opar. Předpokládám, že by sis ty baby sám vybral a nečekal nějaké domorodkyně (to by asi nebyl pustý ostrov). Možná že byl - pustý ostrov bez chlapů! To by pak byla teda tvoje rychlá smrt. Teda i z krásného tématu do debaty se může vylíhnout hnus!
Dr voštěpa.
Doktorku. Na oboru moc nezáleží, hlavně mladou, lepou a němou.
..už jen čekám od někoho na bližší popis, že by měla mít metr třicet a plochou hlavu
Koni
měla mít metr třicet
Kolem prsou?
Přes prdel!
Výšku.
130 cm? To zavání pedofilií...!
hlavně mladou, lepou a němou
najdi mi jakýkoliv výskyt tohoto druhu. má paní roseová nezavře klapajznu snad nikdy.
hlavně mladou, lepou a němou
Úprava: hlavně mladou, (s)lepou a němou, takže celkem 3 až čtyři.
Dr. Strangelovea..
V tomto případě měním za Doctora Who. Ten má aspoň TARDIS.
Překlad:
Doktora práv, jednoznačně.
Psychiatra.
Psycholog by nestačil?
Psychologem může být kdokoliv (klidně student filozofie). Psychiatr už musí mít medicínské vzdělání. Umí nejen to, co psycholog, ale ještě mnohem víc.
Doctor Who?
Když půjdeš na pustý ostrov, tak už nebude pustý (takže vlastně nikdy nebudeš na pustém ostrově).
Stejně tak, když si tam přivedeš doktora (anebo na tom "pustém" ostrově už bude).
To je jedno, ten psychiatr je dobrá volba (teda pokud jsi na chlapy).
Psychiatrička? Psychiatryně?
Podle mě je "psychiatr" správně pro obě pohlaví (stará škola).
Ty dnešní patvary jsou mi proti strsti (viz. blbka).
Nadrženou,krásnou,šikovnou zubařku.
Toto je kvalitní odpověď.
Dneska je většina oborů v pytli, pokud není podpořena adekvátní technikou. Samozřejmě i léky.
Takže je to úplně jedno, kdo by tam byl.
Pokud bych na tom ostrově byl i se ženskýma, tak rozhodně gynekologa.
Nesmysl, holky si pomůžou mezi sebou. Vždycky tomu tak dříve bylo. Mohl bys vytvořit novou rasu. Po Neandrtálcích budou Prasakovi.
Baby si pomůžou, ale co kdybych něco chytil? Takže prevence je důležitá.
Kdybych tam měl být jen já a samý ženský, tak beru jakýhokoliv doktora, co mi může věnovat kapsli s cyankali.
Na pustém ostrově chytneš maximálně opar. Předpokládám, že by sis ty baby sám vybral a nečekal nějaké domorodkyně (to by asi nebyl pustý ostrov). Možná že byl - pustý ostrov bez chlapů! To by pak byla teda tvoje rychlá smrt. Teda i z krásného tématu do debaty se může vylíhnout hnus!
Dr voštěpa.
Doktorku. Na oboru moc nezáleží, hlavně mladou, lepou a němou.
..už jen čekám od někoho na bližší popis, že by měla mít metr třicet a plochou hlavu
Koni
Kolem prsou?
Přes prdel!
Výšku.
130 cm? To zavání pedofilií...!
najdi mi jakýkoliv výskyt tohoto druhu. má paní roseová nezavře klapajznu snad nikdy.
Úprava: hlavně mladou, (s)lepou a němou, takže celkem 3 až čtyři.
Dr. Strangelovea..
V tomto případě měním za Doctora Who. Ten má aspoň TARDIS.