Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vánoce a vegetariáni

Ja myslim, ze se mylis, pokud to snad vidis, tak ze stavis pomalu rovnitko mezi komunisty a konzum. Vcera jsem cetl neco o tom, ze tenhle vikend vzali lidi nakupaky doslova utokem a ze takovy trzby tu snad o predvanocnim vikendu jeste nebyly a komunismus teda rozhodne nemame. Takze ja tam to rovnitko nevidim, jak vidno i v rannym kapitalismu je konzum na vysluni. Jiste, kdyz se podivame na soucasnou KSCM, tak je tam velke zastoupeni az typizovanych konzumaku, ale ti jsou snad v kazde soucasne politicke parlamentni strane zastoupeni ve velkem poctu minimalne na tech vyssich patrech politiky. Teda abychom z toho neudelali zase politicky tema, jenom snad jeste dodam, ze nejen ze by to "prirozene hospodarstvi" zdrazilo potraviny na strane spotrebitele, ale asi by to polozilo i soucasnou ekonomiku, protoze ta je treba na produkci ze zpracovani skotu zavisla. Fuj to je ale osklivej, ale k soucasnemu stylu zemedelske "vyroby" hodici se vyraz.

P.S. Myslim, ze jsi ten slevovy topic asi uplne nepochopil, netvrdim, ze jsem to vyjadril dostatecne srozumitelne, ale nerekl bych, ze jsem slevomilec. :-) Uz jenom proto, ze pomalu omdlivam, kdyz hovorim s nekterymi fanousky slevovych portalu. ;-)

spousta dnešních vega"něco" mi příde spíše jako z toho vtipu

jiste, je to do znacne miry modni zalezitost, takze jsou i ruzni vega IN, ale oni tyhle lidi na to obvykle dojedou, protoze jejich vega konci u toho, ze zachovaji stejnou stravu, ze ktere jen vyradi zivocisne produkty, coz samozrejme nejde, nedostatek zivin jim to brzy spocita.
na druhou stranu radikalove, kteri vi co delaji, mi nevadi, mam je rad, ikdyz sam takovym radikalem nejsem, je dobry kdyz je nekdo, kdo dokaze dalsi lidi smerovat, smaozreme pokud to neni jen nejaky medialni radikal, co se chce zviditelnit a urcite mu nejde o vec samotnou.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat