Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vánoce a vegetariáni

Tak já se s Tebou nepřu. Já mám zvířata hodně rád a více věcí, včetně brutální nadvýroby mě víc než hodně sere. O tom, jak to chodí v drůbežárnách a kravínech vím. Vím dokonce jak to chodí i na menších farmách a chovech. Nicméně bych ten "problém" rozdělil na dvě roviny. Jedna je ta, že slepice domácí, kráva domácí a v podstatě všechny tyto zvířata, které nám dávají jiné potraviny než maso byly pro toto vyšlechtěny. Pokud by vám toto vadilo, a proto jste to odmítali konzumovat, ale třeba pštrosí vejce, nebo sýr z divokých koz byste si dali, bo je to prostě přirozené a nikdo nikoho netýrá, tak bych i tleskal, ale spousta dnešních vega"něco" mi příde spíše jako z toho vtipu "Co je to metrosexuál? Odpověď: Dezorientovaný homosexuál", že prostě spousta lidí co to praktikují, ani pořádně neví proč a z jakých pohnutek... Případně si něco načetli, ale o problému, jako takovém ví kulové.

No a to mě přivadí jako oslí můstek na druhou rovinu... Hej, někdy bych si s tebou chtěl pokecat osobně a poznat tě. Více názorově rozpolceného člověka jsem snad ještě nepotkal (popřemýšlím...). Kdysi jsem v jedné slovenské "youtubecomedy" slyšel výraz "Ty si živé bludisko sám v sebe" a přísahám bohu, že jak tě čtu, tak jsem si na to po letech vzpomněl. V jiných topicích vystupuješ jako "Slevomilec", ochránce regulovaného trhu, komunista jako z partesu apod., ale zde bys nejraději, aby prodávali malochovatelé a pěstitelé vyrábějící v duchu "zdravého a přirozeného hospodáství". Ano Rede, já jsem všema 21 pro, nicméně si uvědom, co to udělá s cenou takového mléka, nebo másla, nebo masa. Mě osobně to nevadí a klidně omezím spotřebu, pokud mi to bude dělat finanční problém. Nicméně tvý soustranící jsou z 99,9% na opačné straně barikády a pokud jsi alespoň trochu objektivní, musíš to vidět sám... Je jedno jak se to vypěstuje, je jedno jak se to vychová, je jedno jak to trpí, či netrpí, ale HLAVNĚ ABY TO BYLO LEVNÉ... Nemyslíš, že toto jde trošku proti sobě?
Jak píšu, já s Tebou v tomto 100% souhlasím, nicméně nevycházím z úžasu. Pro mě jsi "nejdivnější komunista" jakého jsem kdy "potkal". Pokud ovšem nerazíš názor: Mělo by se to chovat a pěstovat tak a tak a tak (jak chci já), ale cena musí zůstat tam, kde chci já, no a ty, podnikateli, si to udělej jak chceš. No a když to podle tebe nejde, tak nepodnikej, když to neumíš... To by měnilo situaci. Nicméně tady opravdu smekám klobouk.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...