Proč v ve vlacích do košů nedávají pytlíky
Ahoj, proč ve vlacích nepoužívají v opaďácích pytlíky? Zaprvé se odpad rychleji a lépe vyndavá a za druhé ty odpaďáky jsou pak zahumusený po čase.
Ahoj, proč ve vlacích nepoužívají v opaďácích pytlíky? Zaprvé se odpad rychleji a lépe vyndavá a za druhé ty odpaďáky jsou pak zahumusený po čase.
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Protože y se vždycky našel kretén, kterej by ten pytlík vytáhnul a bordel z něj vysypal.
Přesně tak. Vysype brodel a s ukradený pytlíkem chvátá k mekáči pro opečenou bačkoru housce.
Z dob kdy jsem ještě cestoval vlakem, to jest dva roky nazpátek, se koš vysypával spodem. Toznamená, že vysypat si to může každej jak chce, kdy chce. Tím to nebude.
Spíš šetřej a bojí se krádeží, i když nevím proč by někdo kradl pytlíky do košů...
V kancelarskych budovach se bezne "ztraci" mydlo z davkovace nebo toaletak
To je dlouho chystaná akce ze strany Českých drah, vyloženě čekali na to, až se na to někde zeptáš na internetu.
To ti to tak vadí? Vyndáváš je snad? Jak někoho může něco takovýho vůbec napadnout...
A proč jsou některé odpaďáky tak malé? Nacpu tam jeden obal od bagety a už je z poloviny plný. Zkušenost konkrétně z koženkových vagonů.
Dědictví historie. Kdysi se vagony používaly k cestování, vrcholem odpadků byl obal od bonbonu.
Dřív se ve vlacích jako nesvačilo?
Jsi nečetl přepravní řád? Ve vozech je zakázáno kouřit, jíst, pít a ve stanici čůrat.
Nečetl. Čurání je logické, o zákazu jídla a pití jsem nevěděl.
Čůrat se smí dokonce jen na záchodech, které leží ve stanici nebo ve vlaku.
Poslyš, že ty jsi pokračovatel Michala Kolesy...?
lepší hovno ve stanici, než-li ho mít v nohavici
velmi trefné.
U moderních vlaků naštěstí to poslední už neplatí.
A jak mají velký buffer?
Začínám být na tebe alergický. Ještě chvilku testuj moji úroveň tolerance k trollům a navěky tě utnu. (mif)
Nevím co Vám vadí, dyť jsou tohle debaty a plkat se prostě dá o všem. Je to jak takovéto bezcenné posezení v hospodě s hromadou keců. Alespoň tu není nuda
Nepatrny rozdil. V hospode by Troll dostal but brzo pres drzku, nebo by ho v lepsim pripade vyhodili od stolu, aby nemuseli poslouchat ty jeho debilni kecy. To tady nejde, toz to budeme muset nejak posuplovat.
Furt je možnost se s trollem nebavit. Alfonsa to brzo přešlo, Ficku taky, ale Ficka alespoň nezakládal mraky debat o pičovinách.
Co takhle udělat limit jedno nové téma na den pro každého registrovaného?
Spíš možnost "Nahlásit jako spam", kdyby to na jeho komentáře použilo třeba víc jak 15 lidí, tak by nesměl ten den už nic napsat.
Určitě jsi chtěl napsat "týden", ale ty první dvě písmena jsi stisknul nějak slabě.
mnua.al: nenech se mifem zastrašit, přidej! On to neudělá!
ale udělá, je to velice rozumný člověk.
pšt, vyplašíš mi ho...
Do toho koše se dá i vyčůrat,chce to ovšem přes 2‰
Ty prase
Já ne,já ne,to byl spolužák Vrzal....
Oni je tam normálně dávají, ale nějak se dozvěděli, že tím vlakem budeš cestovat ty...