Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zboží v obchodě a maximální odběr/os./den

Tak pochopitelně, pokud jdu nakupovat, na seznamu mám mimo jiné tablety do myčky a momentálně je mají za polovic, vezmu dvě balení a v podstatě mě to potěší, ale abych jich bral 40? Případně abych se o poslední krabici přetahoval s nějakým dědou? To mi připadá nedůstojné člověka... Pokud je mají za normální cenu, lidi je kupují taky, pokud jim dojdou a nijak to neřeší...

Myslel jsem spíše toto než bych se tam postavil, to bych se asi sám ze sebe musel zblít a na to jsem cílil, když jsem psal o vepřových hlavičkách zákazníků ;-)

Já se například dobře pobavil u sledování projektu Český sen, pak jsem se zamyslel, že 99,9% těch knedlíkářů co tam dovalili své tlusté zadnice si nebylo schopno uvědomit, že jsou vlastně tupí oni, ale nadávali na ty organizátory :-D Snad jen jedna paní byla schopná s úsměvem říct: "No dobře to kluci vymysleli, já jsem taková trubka, ale dobře mi tak, alespoň jsem si to uvědomila". Ale kolik takových je?

Nebo ještě když vidím různé ochutnávky nových produktů v supermarketech, to je taky celkem prdel. Když tam vidím toho ovarového balíka, v košíku půl tlačenky, 30dkg vysočinky, věnec špekbuřtů, basu měšťana a rozplývá se tam nad jemnou chutí toho francouzského sejra, "počkejte, ještě zobnu, hmmm a to brusinkové aroma", fundovaně prohodí ještě pár frází, do toho dá 6x do huby a pak si koupí 40dkg eidamu v akci :-D:-D Kolikrát je to zajímavé jít do kvelbu a než si moja prohlídne, nakoupí atd. sledovat ty lidi kolem, je to celkem zajívavá sociální a psychologická analýza ;-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat