Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zboží v obchodě a maximální odběr/os./den

A ty jsi jeden z tech mala, vid? Ja teda kua nevim, ale letaky vesmes vyhazuju, na slevy seru, kdyz je zrovna nekde ve sleve to, co chci, reknu "hm, fajn, klika. Koupime si dobre vinko k veceri jako bonus" (ne ze bychom to delali jen tehdy :-) ) a ziju, nezivorim,jsem stastny a nejak to neresim... Jsem bezny zivnostnik s normalnim vydelkem, ale jsem dalek toho kratit si zivot honbami za slevami a nasiranim se ze uz jsem nesehnal, a obvinovanim z toho obchodnika...
Tak dlouho vas budou ruzne chytat, dokud se jim na to nevyserete hlupaci ;-) (berte me prosim s rezervou, nechci nikoho urazet)
Ja se uz nejakou dobu ridim tim, ze "Nejsem tak bohaty abych mohl kupovat levne veci" a zatim jsem, snad, neprohloupil... Viz soused a jeho flexa alá Lidl a moje Hilti. Dal jsem za ni sice 4x tolik, ale kdyz jsem ji potreboval, tak jela, narozdil od nej = nervy, vztek, benzin, reklamace, cekani, neudelana prace apod. apod. Jj, holt sleva a levne, to je to slovo, co hybe svetem v 21 stol. Jen si doprejte, a plnymi hrstmi :-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat