Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem prostorový model periodické soustavy prvků (Václav Havel)

Tak já vařím čokoládu (konkrétně chilličokoládu) poměrně často, jak z čoko na vaření, tak ze surovin a musím říct, že je sakra rozdíl, jestli je to čokoláda čerstvá, nebo je datum expirace za dveřmi.... Konkrétně čokolády mají poměrně dlouhou dobu trvanlivosti a je to spíš o zdravotní nezávadnosti. Po celou dobu trvanlivosti ta čokoláda PROSTĚ NEMÁ stejnou jakost. Takže já sice chápu "lovce slev", ale já se u toho snažím taky trochu přemýšlet a u 30ti čokolád je 90kč opravdu zanedbatelné, v poměru s tím, že si raději vyberu čokoládu čerstvější...

Ale jinak už jsme dost offtopic...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat