Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Nenastal už čas něco udělat s cenou druhotných surovin?

L-Core je to tezky, to vis jinde by si s takovym problemem (no nevyznamnym problemkem) poradili lehce, v ceskem kocourkove to nelze.

Vicemene existujou dve velice rychly reseni daneho problemku, jedno jsi nastinil a hned nastal rev "klausovcu", ze to bylo slyset i presto, ze jsem mel vypnutej pocitac, takze jsem ho rychle zapnul a koukam na debatach, co ze se to tu deje. :-)
Druhe stejne jednoduche reseni je lepsi prace policie a soudu ovsem pouze za predpokladu, ze budou schvaleny patricne zakony, ktere oboum institucim daji moznost dobrou praci odvadet. Pro policii je to predevsim zakon o rizene provokaci, aby proste mohl primo nejaky spolupracovnik policie jit nabizet kradene zbozi a kdo koupi, jde hned do zelez. To se samozrejme da aplikovat i na vykupny, asi k tomu bude potreba schvalit nejaky zakon nebo formou vyhlasky urcit co muze byt povazovano za kradene a statni sprava musi samozrejme toto implementovat. Dovedu si predstavit i jednoduche ocipovani kanalu.
Co se tyka soudu, tak musi byt adekvatni tresty, napriklad opakovane chyceni pri prodeji kradeneho zbozi treba do vykupny by se trestalo useknutim ruky. Rozsudek bude vykonan verejne a vysilan v primem prenosu Ceskou televizi (tim nechci nikoho v ramci volneho trhu znevyhodnovat, takze vyberove rizeni na prava prenosu od vykonu trestu je mozne i pro soukrome TV). Samozrejme uz ted si dokazu zive predstavit ten rev havlistu, az si tenhle prispevek prectou.

Proto se obavam, ze z toho nic nebude a krast se diky kasparum (havlisti, klausovci) bude dal.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat