Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Farmacie

Nad tím je lepší raději nepřemýšlet, jinak by si to mohl jít člověk hodit na nejbližší strom... Je to jen business, choroby by mohly být účinně likvidovány levnými léky, ale to by pak nikdo nevydělal ne? Takže je lepší prodávat takové léky, co ty nemoci utlumí ale kompletně nevyléčí a člověk je nucen ty léky užívat dlouhodobě že. Co léčby AIDS, rakoviny? Opravdu jsme tak neschopní s těmito nemocemi bojovat v dnešní době? Tak dlouho tu jsou a stále není účinné řešení? Ale třeba je, ale lepší je to ututlat, zkoupit patenty, dát do trezoru, a tahat z lidí peníze za dražší ačkoliv méně účinné léčení.

To je úplně to samé jako ropný business. Už dávno jsme mohli jezdit na jiné alternativní pohony za směšně malé peníze, ale k čemu by to bylo, když by z toho byl daleko menší či nulový zisk.

Výroba elektřiny - to samé.
Elektrotechnika - to samé. (naprosto jednoduchý příklad - iphone 5 x 5s rozdíl? skoro minimální) důvod ke koupi nového telefonu za 16 tisíc nevidím. Proč vydat jeden nabušený telefon s hightech technologiemi? Je lepší jich vydávat víc, častěji s postupným zlepšováním > větší zisky. Ale takhle je to i s televizemi, gpskami, tablety, radii atd. atd.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat