Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem jsou "operátoři" padlí na hlavu nebo más mají za blbce?

IMHO to nejsou hovory od operátora, ale od nějaké firmičky co dostane seznam telefonních čísel a pokouší se zákazníkům vnutit lepší (rozuměj pro operátora) tarif. Jednou mi taky nějaká "operátorka" volala a nabízela nějaký výýýhodný tarif, tak jsem jí řekl, aby se podívala na displej, kolik provolám, odpověděla, že k tomu nemá přístup.
BTW: Jednou jsem jel vlakem, na vedlejší sedačce seděl mlamoj, volal mobilem čísla podle nějakého seznamu co měl na papíře - "dobrý den, asi se na mne nepamatujete, chci vám nabídnout podnikatelskou příle...". Mlamoj co seděl vedle se ho po chvíli ptal, co vlastně nabízí. Ten mobilující odpověděl, že neví, akorát má podle toho seznamu ta čísla obvolat a pokusit se domluvit nějakou schůzku. Tak asi takhle.
Ještě jsem si vzpomněl - taky mi volali, nabízeli mi nějaký tarif, odpověděl jsem, že volám hlavně v kruhu rodinném a na to má manželka tarif "Rodina" tak si voláme zadarmo, namítli, že to není pravda, že zadarmo mi může volat akorát manželka, pokud volám já, tak ten hovor je zpoplatněný. Volal jsem na infolinku operátora, samozřejmě řekl, že to není pravda, že ty hovory jsou zdarma v obou směrech.
A nebudu to už rozvádět, ale teď se mi vybavuje, že to nebylo ojediněle co mi při takových hovorech tvrdili něco co nebyla pravda.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat