Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Umřel Michal Kolesa

Nejako nerozumiem tomu povyku, priznam sa, ze som danu osobu doteraz neregistroval, asi mam nieco lepsie na praci ako studovat diskusie s roznymi exotmi na nete.
Btw exotov mame aj na poradnach a je ich kopec, keby sme mali "obdivovat" kazdeho asi nerobime nic ine.
Mne len pride divne, ze toho cloveka takmer nikto osobne nepoznal, vsetci vychadzaju z toho, ze to co o nom vedia je pravda.
Ale je to skutocne pravda? Vytvorit dnes falosnu identitu na nete predsa nie je problem, aj ked udrziavat ju roky je uz pomerne namahave.
Ale nie je nikomu podozrive, ze napriek tomu, ze ho (takmer) nikto nepoznal osobne sa sprava o jeho smrti dostala na net pomerne rychlo? A co to parte od rodiny? Kto ho dal na net a kde sa zrazu vzal otec, ktory sa predtym nikde nespominal?
Pomerne dost nejasnosti, hlavne, ze sa uz objavili psychosocioanalyzy, ze kto to bol M.K.
Nehvorim, ze neexistoval, ale zase pri prijimani infirmacii z netu som celkom opatrny a nezerem vsetko, co tu dav prednasa.
Este doplnim malu vahu, ze co by sa stalo keby umrem ja.
Podla mna by si to pomerne dlho nikto ani nevsimol a to som konatelom spolocnosti stojacej za poradnou. Predpokladam (nic v zlom), ze moji spolocnici by to zacali prudsie riesit asi az s bliziacim sa terminom VZ. Co by spravili? Zavolali by na mobil, ktory by uz bol asi hluchy, pretoze by nikto neplatil zan ucty? Niekto by sa prisiel pozriet ku mne domov? Kto by uverejnil spravu o mojej smrti a naco vobec? Realny scenar by bol asi taky, ze moja smrt by sa preflakla po par mesiacoch a nikto by sa jej nejako prudsie nevenoval, pretoze najvacsie starosti by boli s volbou noveho konatela prevzatim celej agendy okolo spolocnosti.
A vam ostatnym by to bolo jedno, pretoze som len jeden z desattisicov nickov na poradne a aj tu plati, ze zide z oci zide z mysle.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat